alyansmı tektaşın üstüne yoksa ????

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
kızlar geçen gün arkadaşımla bu konuya takıldık ben tektaşımı alyansımın üstüne takıyorum fakat arkadaşımda tektaşın aslında alyansın altına takıldığını söledi çünkü önce nişan oluyo öncelik tektaşın oluyo üstüne alyans geliyo dedi bunun bir kuralı bi mantığı varmı allah aşkına duyan yazsın lütfen:)

Valla ben ayrı takıyorum,üst üste sevmiyorum..
Alyansım sol elimde ,tek taşım sağ elimde,gayet hoş duruyor...Alyansım zaten taşlı,bir de üstüne tek taşı takınca hoş durmuyor..

Hangisi altta hangisi üstte bir fikrim yok...
En güzeli ayrı ayrı kullanmak bence...
Daha sade duruyor diye düşünüyorum....

yok canım tam tersi tektaş alyansın üstüne takılır
eskidenmiş o alyansın tektaş üstüne takılması

evet canım ikisi de çok taşlıysa abartı ve karışık durur
ama düz ya da az taşlı alyansın üzerine tektaş süper duruyor

önce alyans sonra tek taş
aslında daha evvelden 7 taş ve tek taş takılırdı alyans diğer elde olurdu( medeni duruma göre)

ay bunun da mı sırası kuralı varkaydirigubbakcemile
şimdilik taktaş dışarı doğru takıyorum ama alyansım taşlı olacağından ayrı takacağım çünkü kötü duruyor

benim de alyansım taşlı olduğu için ayrı takıyorum
ya illa alta ya da üste takıcan diye bi kural yok nasıl hoş duruyorsa öyle takarsın

Kural olarak bakarsak cinsilatifin de dediği gibi önce 7 taşlı alyans üstüne de tektaş takılır.Ancak şimdi o kadar çok çeşit alyans çıktı ki kim nereyi keyfi isterse oraya takıyor.Ama kural bu aslında..

bencede olmamalı sade kalın bir alyansım var üzerinede tektaşımı takınca hoş duruyor ama tektaş altta olmalıymış bunu kural şeklinde sölediler banada saçma geldi merak ettimden sordum yanii saolun kızlar

tektas altta olur dye bılıyorum bende..daha guzel duruyor hem..

ama ben de ayrı ayrı takanlardanım :)

sırası ve kuralı nedir bilmıorum ama ..
tektaşı ilk takıp alyansı onun ustune takmak benm için daha hoş duruor..

kasmayin kendinizi bukadar basit seyler yuzunden ha uste ha altta hada ayri ayri ne farkederki kime ne

kasma değil cnm sadece meraktı yoksa bi önemi yok tabiii

göz zevkın yaa :)

canın nasıl ıstıyosa öle takk

banada ilk önce tek taş sonra alyans takılır dediler. hani tektaş bi nevi söz yüzüğüya. ilk önce söz kesildiği için o takılır, nişanda sonradan olduğu için o takılırmış üstüne amma ve lakin ben ayrı takıyorum. bazen ikisini bir takıyorum. karışık takılıyorum ben. o gün kafama ne eserse onu yapıyom:))

Saçmalık!!
Böyle kuralları koyanlara ve bunlara uyanlara şaşıyorum doğrusu. Canım nereye istiyorsa oraya takarım. Modayada karşıyım, takip edenlere de..
Neden benim zevkimi bir şahıs ya da bir zümre belirliyor ki?
Allahım yaaaa :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…