Evet canım çok güzel :)amin cnm inş.herkes soruo zaten ışıl ışıl çok seviyorum bende
Anladım canım :) Bizim tarih daha belli olmadığı için yazdırmadık :)Bizde 1200 tlye aldık. benimki 1000 onunki gümüş olduğu için 200 tuttu. Bu arada nişan tarihini değil evleceğim tarihi yazdırdım :)
Çok hoşmuş canım güle güle kullanın :) Taşlı demi taşların düşme gibi bi durumu var mı peki ? :)
Çok hoşmuş canım güle güle kullanın :) Taşlı demi taşların düşme gibi bi durumu var mı peki ? :)
teşekkür ederiz :)Allah huzurla mutlulukla takmayı nasip etsin
çağla cım biz alyanslarımızı henüz almadık ama sana teşekkür etmek için yazmıştım. bizde sözlenicez bi kaç aya kadar ve hiç bir bilgim yoktu ne çeşit için ne fiyat için bi ön bilgi oldu benm için =) ya biz şimdi söz yapıcaz bi söz de alyans bi nişanda bi de evlilikte mi takıcaz nasıl oluyo bu işler bi yardımcı olsanız =)
bu senin tercihine göre değişecek sanırım. biz nişan yüzüğümüzü kullanacağız evlenince de. ha bizimki biraz karambole geldi, çok sıkılırsak yeni bir tane daha alacağız tam istediğimiz gibi.
karambole derken ? evlilik yüzüğü bencede gereksiz. biz de düğünde tekrar bi yüzük merasimi olmuyor zaten. o zaman söz yüzüğünden sonra nişanda değiştircek miyiz? bir arkadaşım sözünde tek taş taktı nişanda ikisi taktı ama erkek arkdaşımda taksın istiyoruz biz
benimki taşlı 500 tl ye sözlümünkü gümüş 120 tl ye de onunkini almıştık. düğün de ikimiz de aynı almayı planlıyoruz da karar veremedik henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?