Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım mutlulukla huzurla kullan :) Bizim nişan olucak o yüzden bilgi edinmeye çalışıyorum fiyatlar hakkında bilgim de yok araştırıyorum öyle :)Valla çift alyans alıcaksınız enaz 1.000tl yi rahat bulur güzel bişey alıyım dersen 2.000i gözden çıkarmak gerekir heralde.. benim ki altın takmıyor sadece bana aldık 500 küsür tuttu, ona gümüş aldık.. alyansımın resmini nette bulamadım bulsam ekliycektim canım.. ama kaç kişi alyansıma bakmak istedi çok beğeniyolar.. bende seve seve takıyorum içime sinerek aldım.
Alyansın güzelmiş güle güle kullan canım teşekkürler :)bizim ikisi 1000 tl tuttu. fotograflarını ekledim konularıma bakarsan görebilirsin :)
Bizde bu tarz bişey düşünüyoruz canım gerçekten çok hoş :)
Anladım canım teşekkürler :)1,300 benim ki nişanlım altın takmadığı için gümüş 200.
Çok güzelmiş canım güle güle kullan ALLAH tamamına erdirsin.biz altınbaştan aldık..1000tl idi..
ocak ayında nişanlandık..ne çizildi ne taşı düştü maşallah
Eki Görüntüle 470000
Çok güzelmiş canım güle güle kullan ALLAH tamamına erdirsin.
Amin canım inşallah :)amin..ALLAH hepimizinkini en güzel şekilde tamamına erdırsın
Güle güle kullanın canım :)2.000e aldık cnm biz
Güle güle kullanın canım :)
Çok hoşmuş canım güle güle kullanın :) Taşlı demi taşların düşme gibi bi durumu var mı peki ? :)
Tamturlar çok hoş duruyo gerçekten :) ALLAH huzurla takmayı nasip etsin :)taşlı tamtur aldık bana söz için. 500 tl verdik. sözlüme gümüş aldık ona da sanırım 120 tl falan verdik. ama alyanslar daha pahalı altını cok oldugu ıcın. tamturlar daha guzel ama daha ucuz evlilik yuzugumuzu de begendık tanesı 1300