Alyanslaaaaaaaarr bayıldıııım öldüüm :))

olmazsaolmaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
99
1
0
Adana

Bayıldıım bayıldıım yemin ederiiiim :)) İlerde oalcak sevgilim bana bundan almalıııı altın renkli olan harikaaa :)) altın gümüş karışımıda harikaaa :)) yerim ben bunları yaa :))

Eklentiler

• $altn-kaplama-zirkon-tal-7-sra-tamtur-gumu-yuzuk-itt3456yz.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 366
Son düzenleme:
ayneeen ayneeeen çok hoşlar valla :)) aaah bi sevgilim olsada alsaa :))

hayırlısı olsun canım :)) ınsallah allah kabıne gönlunew göre bırını verırde sen daha guzellerını takarsın :)) evlılıge karar verınce cok kararsız oluyorsun ama emın ol :))

hayırlısı olsun canım :)) ınsallah allah kabıne gönlunew göre bırını verırde sen daha guzellerını takarsın :)) evlılıge karar verınce cok kararsız oluyorsun ama emın ol :))

hahaha :)) aslında var bi sevgili aadayıda işte aman yaaa :))) alsa gelse walla süper olurr :)) evlilkte neden kararsız olucam :))

valla benim ilk alyansım ikinci resme cok benziyordu ama taşı düştü değiştirdim tekrar düştü bizde nişanlımla karar verdik düz klasik alyanslardan aldık hayatın boyunca parmakda kalıcak bişey sonucta ne ezilir ne tası düşer cok kullanışlı =)

Çok güzelmiş ama taşı düşer diye ben korka korka takardım. İş yaparken de çıkaracağım için büyü bozulurdu ya. =/

En iyisi bunlardan biri hediye gelsin. Alyanssa klasik olanlardan olmalı.

ayyy ne güzeeel :)))

Eşimin memleketinde kınada kına yüzüğü takılırmış, kayınvalidem bana kınamda tamtur hediye etmişti. Çok begeniyorum fakat taşı düşücek diye içim gidiyo.
Bence alyans olarak kullanılmaz çünkü çok narinler.

Bu modellerin hep taşı düşüyor çok kullanışlı değil :))

Bende çok beğeniyorum bu tarz yüzükleri bir arkadaşımda vardı sürekli takardı çok hoş duruyor.

Canim bu model cok hosmus fakat sunu soyliyebilirim sana taslari dusucektir elbet hepsi olmasada bi ikitanesi duser ayrica aralarina pislik kactiginda tasin gorunulu siyah oluyor berbar bir gorunum ortaya cikiyor :) sadece bildirmek istedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…