- Konu Sahibi olmazsaolmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yerim ben bunları yaa :)) Eki Görüntüle 659525 Eki Görüntüle 659526 Eki Görüntüle 659527 Eki Görüntüle 659528
Bayıldıım bayıldıım yemin ederiiiim :)) İlerde oalcak sevgilim bana bundan almalıııı altın renkli olan harikaaa :)) altın gümüş karışımıda harikaaa :))
aynennnnn bayıldım vala :))
ayneeen ayneeeen çok hoşlar valla :)) aaah bi sevgilim olsada alsaa :))
hayırlısı olsun canım :)) ınsallah allah kabıne gönlunew göre bırını verırde sen daha guzellerını takarsın :)) evlılıge karar verınce cok kararsız oluyorsun ama emın ol :))
hahaha :)) aslında var bi sevgili aadayıda işte aman yaaa :))) alsa gelse walla süper olurr :)) evlilkte neden kararsız olucam :))
Eki Görüntüle 659526 Eki Görüntüle 659527 Eki Görüntüle 659528
Bayıldıım bayıldıım yemin ederiiiim :)) İlerde oalcak sevgilim bana bundan almalıııı altın renkli olan harikaaa :)) altın gümüş karışımıda harikaaa :)) yerim ben bunları yaa :))
valla benim ilk alyansım ikinci resme cok benziyordu ama taşı düştü değiştirdim tekrar düştü bizde nişanlımla karar verdik düz klasik alyanslardan aldık hayatın boyunca parmakda kalıcak bişey sonucta ne ezilir ne tası düşer cok kullanışlı =)