Anket Alyansınızı yeniliyor musunuz?

Alyansınızı yeniler misiniz?

• Evet yanilerim.

OY: 9 50,0%
  • Hayır hatırası var hep saklarım.

OY: 9 50,0%

• Ankete Katılan
    18
  • Anket Kapalı .

begim

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
296
Yer
Gümüşhane
Arkadaşlar alyanslarınızı yeniler misiniz,yoksa hatırası var deyip ilk alyansınızı kullanmaya devam mı edersiniz?

Ben yenilemem herhalde sonuçta ilk yani :)

Alyansım hep aynı evlendiğimden beri..
Ancak uzun zamandır kullanmıyorum,çoğu zaman onun yerine farklı,taşlı yüzükler takarım..naniknanik
Bazen sıkılırım bomboş kalır parmağım..

bende değiştirmem tamam başka yüzükler takarım ama onun yeri bir başka:))

ilk alyansimi tabiki hatirasi var diye sakliyorum.evlenirken 52 kiloydum haliyle dogum falan derken bizim beden de parmak ta genisledi.o yüzden yenisni aldim.ama söz ve evlilik yüzügüm duruyor.hatiradir sonucta ölesiye de saklarim.

ben ilk alyanslarımızı saklamayı ama 5. yılımızda farklı bir şey almayı düşünüyorum...ilk zamanlar, evlilik hazırlıkları nedeniyle çok sade ve hafif birşey almıştık...eşimde yüzüğümüz kendini belli etmiyor falan diyor...3 sene sonra kesin değiştireceğiz.....ama önceden başına birşey gelmezse şimdikilerin....

benim eşim alyans takmıyor zaten.bende sıkıldıkça sevdiğim modeller çıktıkça değiştiriyorum.

cok hos modeller var,gercekten beyendigim ama degistirmeyi dusunmem,o gunun hatirasi bende ,ve olene kadar da parmagimda kalacak ,iyisallah:Saruboceq:

walla değiştirdim
biryere taktım eğildi bende gittim değiştirdim
eşimde takmıyordu onuda sattım

biz değiştirdik çünkü evlendiğimizde 2 tane yüzük vardı biri sözde biri nişanda takılan sonra tek ama kalın olanlar çıktı bizde ondan aldık daha kullanışlı bence iki yüzük arasında etim sıkışıyodu özellikle bez sıkarkenkaydirigubbakcemile3

bende değiştirdim çok cabuk sıkılıyorum modelden birde eşimde bende kilo aldık

hayır yenilemedim evlendiğimden beri aynı ama değişirsem ilk alyansımı saklamayı düşünüyom...........

Yok saklamıyorum...seneler önce eşimle ikimizde değiştirmiştik alyanslarımızı....baya yıprandı artık değişse iyi olcak ama....

hiç değiştirmedik ikimizinde aynı duruyor a.s.

biz eşimle evlenirken karar verik her yıl evlilik yıldönümümüzde yeni bir model alyans alıyoruz hoş oluyor sanki yeniden evleniyormuşsun gibi oluyor ilk alyansımda çok hoştu ama ben hep özel yaptırıyorum öle sıradan şeyler pek sevmiyorum ve yüzükler kullanıldıkça çizilip eskiyor nihayetinde ev işi vs derken ve her yıl yeni bir yüzükle giriyoruz yeni yılımıza bu yıl altın almadık platin yüzükler hoşuma gidiyordu öle aptık bu yıl

Bende 5 sene önce yenileriz diye düşünüyodum ama eskisini saklamak şartıyla onun yeri ve önemi farklı bence. Benim değişmek istememin bir nedenide kuyumcu bana beyaz istememe rağmen elinde olmadığı için sarı altın alyansı beyaz rodajlayıp satmış :1closedeyes: Dolayısıyla suya gir çık filan sarılar çıkıyo alttan ve bende yeniden rodaja veriyorum ama incelcek birkaç sefer sonrası rodaj yaptırıcak bişey kalmıycak. Ondan istiyorum.şutarafagitti

bizde evlendıgımızden berıdır degıstrmedık yuzuklerımızı
cızılınce parlatıyorum yenı almıs gıbı oluyoookaydirigubbakcemile5

Bizde degistirmedik alyanslarimizi. Esimde bende bu konuda ayni düsünüyoruz onlar bizim ugurumuz ve ikimiz icinde cok degerli, ömür boyu kalacak parmaklarimizda.
Cünkü manevi degeri cok yüksek bizim icin, hicbir yeni alyans ilk alyanslarimizin yerini tutamaz.

alyansımı yeniliyorum
yeni modeller daha güzel
11 senelik evliyim 3. alyansımı alacam evlenme yıldönümümüzde
eskisinide saklamam kuyumcuda bozdurup üstünü tamamlıyorum veee yenisini alıyorum

ben degiştirmeyi düşünüyorum bazen bazende kalsın diyorum ama bir türlü karar veremedim hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…