alyansımla ilgili sorunum var:(

aysecolluoglu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
1.094
15
158
kızlar geçen cuma nişanlandım. yüzüklerimizi severek aldık ama ben biraz takıntılıyım ufak detayları öenmserim. alyansımın resmını koyamıyorum foto makınası evde degıl. alyansımız şerit gibi aralarda beyaz olan kısımları var. benım sorunum araalrdakı beyaz altından olan kısımlarda lekeler var dıkkatlı bakınca gorunuyor. sankı kaynak yaparken ız kalmıs gıbı bırsey. bu normal mı kuyumcuya goturmelımıyım? taktım buna sureklı bakıyorum nısanlımda kızmaya basladı. duzeltılebılır bır sorun mu. sımdı bu lekeler yuzunden alyansımdan sogumaya basladım off ya bu kadar takıntılı olmak bu detayalrı gormek zorundamıydım

kımse bır sey yazmamıs dayanamadım goturdum kuyumcuya yuzukelrımızı, nısanlımın parmagını kesıyordu onunkı, lekeyı ve keskınlıgı soyledım gonderelım dedıler ama haftaya gelırmıs nısanlımda pazar gıdecek o yuzden pazar gıdıyoruz dedım bakalım ne olacak ınsallah sorun cozulur.

Öncelikle nişanınız hayırlı uğurlu olsun, rabbim tamamına erdirsin bir ömür ayırmasın huzur nasip etsin inşallah. Resim olsaydı daha iyi yorum yapılabilirdi, görmeden pek bir şey söylenemez. Neyse zaten götürmüşsün kuyumcuya yalnız lekeden ziyaden keskinliği daha büyük sorun bence. Zİra sürekli parmakta olacak ve rahat olmalı, parmağında yüzük olduğunu hissetmemelisin rahatsızlık vermemeli o sebeple keskin kenarlı yüzükler tavsiye etmem. Ben beş yıldır takıyorum yüzüğümü ve hiç bir işi yaparken çıkarmam rahatsız olan yüzüklerde kadınlar bulaşık yıkarken bile çıkarıyorlar, gerekirse değiştirin derim.

canım bence haklısın bende senin gibi çok detaycıyım benimde tek taşımında var aynı lekeden.çok küçük şerit şeklinde bi kaç nokta var.Götürdüm yüzüğü kaynak yeri olabilir dediler ama o kadar küçükki lekeler ordaki ışıkta görünmedi:)çok kafanıza takarsanız yaparız dediler ama gerek yok dediler bende artk üstünde durmuyorum napalım oda nazarlık olsun:)

benımkı keskın degıldı nısanlımınkı ozel yapıldıgından onunkınde keskınlık vardı ama goturdugumuzde keskınlıgı duzelttıler lekelerıde sılmıslermı ne yapmıslarsa bır sure gecer gıbı oldu gecen hafa dayanamadım kullandıkca beyaz yerlerdekı lekeler arttıyor gıbı geldı goturdum gene, ve hıc memnum olmadıgımızı belırttım , toptancısına gondereceklerını, beyaz altın kaplaması oldugu ıcın kullandıkca atabılecegını soyledıler bende bunu her zaman kullanacagım suya sabuna sureklı gırecek elım oyle seymı olur dedım, goderın eger zamanla gene atmayacaksa adam gıbı beyaz olsun yok kullandıkca gene lekelenır dıyorsa her yerı sarı olsun dedım. ınsallah duzelıp gelecek sarı olsa daha ıyı olcak sankı zamanla attı atmadı sıkıntım olmaz, ama o zamanda beyazın ustune sarımı kaplanacak gene atarmı bılemedım, bakalım artık ya, o kadar para verdık ufacık bır hatayı bıle kabul edemem dogal olarak... ınsallah cozulur sorun ya resım cekemedımkı foto makınası o kadar detayı almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…