• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyansımı Kaybettim! Yorum Lütfennn

NAzLI_S

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2014
124
10
18
34
Ankara
Merhaba arkadaşlar gecenlerde yenı bır arkadas edındım bı kac kez dısarıda gorusmustuk bır gun yemege bıze geldı bende yemek yaparken alyansımı tek tasımı ve bı tane daha yuzugum var onu cıkarıp mutfaktakı meyve tabagıma koyardım ogunde oyle yaptım kız yemek yaparken yanımdaydı o gunden sonra yuzuklerım kayboldu heryerı arıyorum bulamıyorum ınanın kı kondurmak ıstemıyorum oyle bır ıhtımalı dusunmek dahı ıstemıyorum ama benı cok huzursuz etmeye basladı bu durum şöyle bısey daha hatırlıyorum o gun elımde cuzdanımda vardı onu saklayım dedım cekmeceye koymustum acaba yuzuklerıdemı sakladm dıyorum anlamadım gıttı ya kafayı yıcem:18:

yine günahını almayalım ama o kişi almış olabilir tabi. belki istem dışı yapıyordur.

öyle olsa bile bu konu hakkında o kişi ile konuşman zor gibi duruyor. aklıma o kişi ile bir daha görüşmemendan başka birşey gelmiyor.

yine günahını almayalım ama o kişi almış olabilir tabi. belki istem dışı yapıyordur.

öyle olsa bile bu konu hakkında o kişi ile konuşman zor gibi duruyor. aklıma o kişi ile bir daha görüşmemendan başka birşey gelmiyor.

yani konussam boyle bısey denmez kı bıde sonradan bulursam düştüğüm konum cok kotu olur ama bulamıyorum yaaa esımde sorup duruyor ınsanın en degerlı esyası boyle bısey yapılırmı ya canımı cok sıktı bu durum

Ben iki Alyans kaybettim. .ilkini hırsız çaldı ikincisini biri aldı eminim ama kim bilmiyorum kimselere konduramiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben iki Alyans kaybettim. .ilkini hırsız çaldı ikincisini biri aldı eminim ama kim bilmiyorum kimselere konduramiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun bende oyle kaldım gunlerdır 3 taslı gumuş bı yuzugum var onu takıyorum :43:

geçmiş olsun
hani saklama ihtimalin olmasa adın gibi emin olsan yüzüklerini meyve tabağına koyduğuna o zaman çıtlat derdim ama olmaz şu durumda maalesf
belki yine eve çağırıp altın görünümlü şık bi sahte yüzük al yine sağa sola bırak bakalım onu da alacak mı
ucuz bi numara mı olur
ya diyelim ki onu da aldı sanki sen konuşunca verecek mi
hırsızlık çok ağır bi itham bi de:18::18:

Back