• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alyansıma karar veremiyorum kızlar yardım edin

koba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
23
1
38
İstanbul
Kızlar ben Çemberlitaş'ta bir alyansçıda yaptırıcam beyaz, matlaştırılmış, sade zarif bişey istiyorum atölyeye de gittim baktım isteğe göre her türlü değişikliği yapıyorlar ama karar veremiyorum yardım eder misiniz? Gümüş istediğim için de modern, şık modeller her yerde bulunmuyor... Bu modellerin hepsinin beyaz yaptırıldığını düşünün sizce hangisi, taş konusunda özellikle çok kararsızım...

ÖZEL ALTIN KAPLAMA ÇİFT SIRA TAŞLI MODEL EA-29 GittiGidiyor'da 67437007
AŞKINIZIN SEMBOLÜ GÜMÜŞ ALYANS ÇİFTLERİ EA-21 GittiGidiyor'da 67436907
ÖZEL GÜNLERİNİZ İÇİN GÜMÜŞ ALYANS MODEL EA-11 GittiGidiyor'da 67436893
ZİRKON TAŞLI GÜMÜŞ ALYANS ÇİFTİ MODEL EA-24 GittiGidiyor'da 67515394

Özellikle sonuncuyu çok beğendim ama taş dizimi ve taşlı olup olmaması konusunda çoook kararsızım :(

Kızlar ben Çemberlitaş'ta bir alyansçıda yaptırıcam beyaz, matlaştırılmış, sade zarif bişey istiyorum atölyeye de gittim baktım isteğe göre her türlü değişikliği yapıyorlar ama karar veremiyorum yardım eder misiniz? Gümüş istediğim için de modern, şık modeller her yerde bulunmuyor... Bu modellerin hepsinin beyaz yaptırıldığını düşünün sizce hangisi, taş konusunda özellikle çok kararsızım...

ÖZEL ALTIN KAPLAMA ÇİFT SIRA TAŞLI MODEL EA-29 GittiGidiyor'da 67437007
AŞKINIZIN SEMBOLÜ GÜMÜŞ ALYANS ÇİFTLERİ EA-21 GittiGidiyor'da 67436907
ÖZEL GÜNLERİNİZ İÇİN GÜMÜŞ ALYANS MODEL EA-11 GittiGidiyor'da 67436893
ZİRKON TAŞLI GÜMÜŞ ALYANS ÇİFTİ MODEL EA-24 GittiGidiyor'da 67515394

Özellikle sonuncuyu çok beğendim ama taş dizimi ve taşlı olup olmaması konusunda çoook kararsızım :(

Hepsini begendim ama ben hem gumus hemde altin renkli takilar zaman zaman taktigim icin cift renkliyi secerdim.Birde cok kalin bir alyans olmamasina dikkat et.

Hepsini begendim ama ben hem gumus hemde altin renkli takilar zaman zaman taktigim icin cift renkliyi secerdim.Birde cok kalin bir alyans olmamasina dikkat et.

Benim eski alyansım öyleydi çok da seviyordum dediğin gibi kullanışlı... Ama hem bollaştı, hem de ikimizinki de aynı olsun diye mecbur beyaza yöneldim, yüreğimde yatan sarılı beyazlı :(

Ben 1. alyansı çok beğendim. Ama altın haliyle çok güzel. Gümüş o kadar güzel durmaz.

kesinlikle 1. belki 2de olabilir ama tabi takıpda bakmak gerekiyo hiç beğenmyecğin bişi elinde çok güzel durabiliyo..bence anket olutur konuya canım yoksa bööle çıkamıycan işin içinden :1: hadi kolay gelsin..

4 numara hoş bence. Ama ben alyansların aynı olmasını seviyorum kişisel olarak yani taşsız tercih ederdim:31:

bende 1 veya 2 derim cnm .4.resimdeki erkek alyansı cok gümüş gibi duruyor.benim düşüncem tabi sen hangisini parmağında görünce mutlu olacaksın o önemli.

Back