alyansım içime bir türlü sinmiyor...

EndoplazmikSeyyahikulum

Eski triton-×
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
4.493
4.528
333
Merhaba arkadaşlar bende 2buçuk ay oldu nişanlanalı,aşağıda alyansım ve tek taşım var...
özellikle nişanlımın beğendiği bir modeldi,bende severek aldım ancak, ben hep hayalimde iki renk istiyordum,alırken kendisine de söyledim ancak çok güzel oldu dedi ve onu kırmamak için aldım.Sonradan kullanışlı olmayacağını düşünemedim.
Sorun şu ki çok hoş duruyor aslında ama altınlarla kullanamıyorum beyaz olduğu içinve dolayısıyla içime sinmiyor bu durum..Böyle konular hassastır, oyüzden alyansı değiştirmek olmaz heralde? ama içimede sinsin istiyorum.O yüzden taşlı zigzakların 2 3 tanesini altına boyattırmak istiyorum,sizce özelliği gider mi? yada değişik ne yapılabilir fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Birde resimde pek belli olmuyor ama girintili çkıntılı bir yüzük 3 boyutlu hava katıyor gri ve beyaz parlak bir görüntü veriyor..

aralarına altın rengi attırabilirsin arkadaşım. orjinalliğine birşey olmaz. benim de bir küpem vardı, beyaz altındı ben de onu sarı altın suyuna batıttırmıştım ve çok güzel oldu. hem yüzüğüne farklı bir hava katar

aralarına derken taşlı kısımlarınamı attırayım?taşsız kısımlara mI?

alyansın çok güzel ve farklı bir model ben çok beğendim.
ama alyansın ve tek taşın uyumlu değil bana göre!
alyansında çift renk isttiyorsan taşlı olmayan yerleri sarı yapabilirsin bence.
ama o zaman bu havayı verir mi bilmiyorum.
istersen photoshopta yap ve öyle ver kararını canım.

alyansına bayıldım gerçekten harika. . bu halide çok çok gzl ama ille de sarı altında olsun içinde dersen evet boyatmak mantıklı. . ama değiştirme derim hem güzel olduğu için hem de alyans bi kere alınır ve özeldir. .

bende orjinalliği bozulur diye korktuğum için cesaret edemiyorum zaten...o zaman alırkende kuyumcuya demiştim bunu çift renk yapsak diye oda gzl olurmu bilemem o yüzden bence bu şekilde kullanmanız daha doğru olur dedi...bizde yaptırmadık
açıkçası çok altın takan bir tipte değilim,genelde spor giyinirim ve herkeste olan modelleri beğenmem benimki değişik olsun isterim oyüzden bilemiyorum muhtemelen değiştirmem..tek taşı bazen ayrıda takıyorum,senin dediğin gibi bir photoshopta deneyim saolasın teşekkür ediyorum görüşlerin için

teşekkür ederim ya arkadaşlarımda beğeniyor,ama işte çok kararsız kaldımorijinalliği bozmamak lazım galiba dediğin doğru olmadı evlendikten biraz sonra ince bir altın model alırım altın takacağım zaman onu kullanırım çok teşekkür ederim tekrardan..
birde benim huyumdur birşeye bağlandığımda tamamıyle benimserim ama bağlanamazsamda kararsız kalırım,onun kararsızlığı var şuanda galiba

bence de hoş bir alyans ama naçizane tavsiyem tek taşla birlikte takmayın....tek başına daha hoş....aralara sarı da güzel durabilir bence orijinalliğini kaybedeceğini zannetmiyorum pek

Son düzenleme:
bence de hoş bir alyans ama naçizane tavsiyem tek taşla birlikte takmayın....tek başına daha hoş....aralara sarı da güzel durabilir bence orijinalliğini kaybedeceğini zannetmiyorum pek

aralara sarı attırınca o gölgeli gibi duran şekli bozulur diye korkuyorum,tek taşı birazda diğer ele takmayı deneyim bakalım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…