• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alyansı satıp yeni model alma.

defne84

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
15
0
286
Konya
nişanlım ile alyans alırken ailelerimiz ile çıktık alışverişe nişamn alışverişi sırasında aldık. ozaman samimiyetim fazla yoktu nişanlım ile görücü usulü oluştu. o sırada ben fazla yekülenmek istemedigimden hesaplı bir alyans begenmiştim . nişanlımda kararımı saygıyla karşıladı. tabi 4-5 ay geçtikten sonra samimiyet iyice artıktan sonra alyansları yenileyelim dedim . sevindi onunda böyle bir beklentisi varmış degiştirme kararı aldı.

satıp yenisini alacagız acaba kaça satılır çok komik rakamlara satılırsa hatıra kalsın diyorum. ozamanlarda 250 tl ye almıştık. 5-6 gr arası bir şyey beyaz , sarı altın karısımı. altın ozaman 53 tl felandı gramı. kaça giderki acaba

üçte bir fiyatına gider..
hiç takmadığım bir kelepçemi satayım mı acaba dedim..
kuyumcum 750 satardım ama 250 ye alırım satma dedi..

birinizin alyansını bile karşılamaz bence,dursun bi köşede yenisini alın

canım biz bu hafta sattık alyansımızı.
beyaz altındı benimkisinin ortasında minik bir taş vardı. o da düşmüştü.
6,5 yıl önce aldığımız alyansı 200 tl ye sattık.
bizde yenisini almayı düşünüyoruz.
istersen hatıra kalsın ama takmayacaksan kenarda durmasın derim.

bende hiç satma zararına satarsın kalsın bir köşede nasılsa onu sattın fiyata yenisini alamıyacaksın zararına satmaktansa sakla daha iyi canım

ben sattım geçen gün yenisini aldım bu daha şık zemuszemus

geçen yaz sattım ilk aldığımız da aceleye gelmişti yüzük işi aldığımız yerde de pek çeşit yoktu zmanla da çizilince değiştirmeye karar verdim.eşimde kendi alyansını takmıyordu iş yerinde yasak olduğu için aldık alalı duruyordu aldım ikisini de bozdurdum ama tekini aldığımız fiyata ikisi gitti bende tam tur bir alyans aldım kendime gel gör ki parmaklar oldu sosis gibi artık inince takarız.

geçen yaz sattım ilk aldığımız da aceleye gelmişti yüzük işi aldığımız yerde de pek çeşit yoktu zmanla da çizilince değiştirmeye karar verdim.eşimde kendi alyansını takmıyordu iş yerinde yasak olduğu için aldık alalı duruyordu aldım ikisini de bozdurdum ama tekini aldığımız fiyata ikisi gitti bende tam tur bir alyans aldım kendime gel gör ki parmaklar oldu sosis gibi artık inince takarız.

aa işyerinde alyans neden yasak
anlamadımbilmiyorumkismile

biz de geçen hafta değiştirdik alyanslarımızı zaten nişanlım kaybetmişti benim eskisi duruyor satmadık.o zaman aceleye gelmişti bizim de şimdi beyaz altın el yapımı aldım..

Back