alyans taşlı mı taşsız mı :S

canım bende aynı seyı dusunerek tassız yuzuk aldım. bugun alyansımın yanına tek tas aldım onu taslı aldım tas hevesımı o sekılde tatmın etmıs oldum:)
zaten alyansların cogu taslı degılmıs taslı gorunumundeymıs parlaklıgı varmıs ben bakarken oyle demıstı bır cok kuyumcu, bende taslı veya parlak olmasın dedım. taslı gıbı parlak olanlarda zamanla parlaklıgı gıdıyormus kuyumcu soyledı bunuda

teşekkür ederim canım o zaman bende taşsız alıcam sanırım dediğin gibi tektaşla birbirini tamamlıcak :)

selam :) taşsız işlemeli modelleri çok beğeniyorum ben taşlar sürekli düşüyomuş, tamtur da alınabilir daha sonra alyans niyetine

5 aya yakındır nişanlıyım ve akyansımın ortası taşla çevrili..
temizlik yaparken bir de bulaşık yıkarken çıkarıyorum o da parmaklarım ince olunca sudan dolayı kayıp gidiyor diye..
bir sorun yaşamadım düşme falan yani..

ben yüzüğümü çok beğenerek aldım taşlı seviyorum önden ve arkadan 2 sırası taşlı daha 1 hafta oldu nişanım olalı taşı düştü sinir oldum hafta sonu kuyumcuya gidip olay çıkarmayı düşünüyorum şaka maka çok canım sıkıldı bir sürü garanti verdi yok efendim dört tarafında taşı tutan küçük tırnaklar var düşmez diye gözüne sokcam
keşke taşsız mı alsaydım diye düşünmüyo değilim şu aralar:44:

sırf bu yüzden taşsız yoksa ben sırf taş işlemeli seviyorum son bi kaç senedir çıkmış olanlardan. yada çok sade olmalı bence. ya hep ya hiç misali

kızlar benım alyansımın bı tarafı taslı 9 aydır kullanıyorum daha bır kere bı sorunla karsılasmadım ve ben elımden pek cıkarmam ev ıslerımı bulasıgı flan hep yuzukle yapıorum hatta ocak sılmek ıcın kullandıgımız yag cozuculerle ocagı ovarken bıle hep parmagımdadır. yuzugumu cok sık bı yerlere carparım ama allaha sukur daha bı kere bı sorunla karsılasmadım.ama söle söylıyım bence dussede bısı fark etmez gıder bı kuyumcuya ıkı dk hallettırırım. taslı cok sevıyorum ve sırf duserse taktırmayamı ugrasıcam dıyerek ıcımde kalmasına ızın vermem

benim yüzüğüm böyle taşlı gibi gözüküyor ama taş değil çok rahat ve beğenerek takıyorum

illa taşlı istiyorsan bu tip modellere bakmanı öneririm,ama içinede sinmezse bence taşsız bak çünkü

günlük hayatta risk çok düşmesi için

inşallah gönlüne göre bulursun..

Benimde alyansım taşlı ve tam tur dönüyor. 1 yıl oldu evleneli, okul öncesi öğretmeniyim. Çocuklar, yapıştırıcı, oyun hamuru vb. şeylere maruz kalıyor evde neredeyse hiç çıkarmam çok nadir hamur yoğururken fln çıkarıyoru. En ufak sorun yaşamadım. Bence alırken taşın altın içine gömülü olup olmadığına dikkat etmek lazım.

Bizde yakın zamanda alyanslarımızı alacağız bende taşsız ve sade model istiyorum

ben taşlı aldım ve pişmanım kızlar çünkü taşı düştü
siz benim yaptığım hatayı yapmayın tabiki garantisi var hemen yapıyolar ama saydım bir sürü laf kaç para verdim ben onlara yaa

merhaba bende yaklaşık 9 aydır alyansımı kullanıyorum sürekli elimde hiç çıkarmıyorum nerdeyse taşlı olmasına rağmen hiç bi problem olmadı ama benim taşlar gömülü şekilde yani kumaşa falan sürtünce takılma falan yapmıyo sanırım o nedenle sağlam ben severek aldım bence daha şık duruyolar taşlarla ma yinede sen bilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…