Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tam parmağıma göre almıştım ama gece yatınca sıktı hatta öyle bir sıktı ki uykumdan uyandım bir keresinde. Sonra bir daha gece takmadım. Bir numara büyülttük şimdi ama benim ki tam tur taşlı olduğu için önce başka kuyumcular büyümez bu taşlı taşlar düşer orjinalini bozmayın falan dedi. Kendi kuyumcuma götürdüm büyültürüz ama sadece 1 numara büyür bu taşlar ömür boyu garantimiz altında düştü mü takarız dedi. Neyse ki şimdiye kadar hiç düşme olmadı. Büyüdükten sonrada.
Şimdi size tavsiyem alırken eleriniz muhakkak dinlenik olsun. Tam ölçünüzün bir numara büyüğünü alın veee her zaman sol elde deneyerek alın. Nasılsa o yüzük sola geçecek. Oldu ki benim durumumla karşılaştınız mutlaka sorun büyültme işlemini nasıl yaptıklarını. Arkasından kırarak yapmasınlar o işlemi. Her noktasından eşit şekilde büyüten makinalar var onlarla yapsınlar.
Bende şimdiki aklım olsaydı tam ölçü almazdım cidden uyuyunca yada sabah uyanınca sıkıyor biraz. Bir arkadaşım da bu yüzden nişanlıyken bile takamıyordu alyansını. Birde benim alyansım geniş baya ve 3 şeritli kuyumcuya sormuştum genişletilemiyor bu modeller dedi şuan yatarken takmıyorum.