Alyans Modelleri Ve Fiyatları Hakkında...

Gunicen

Ve aşk,eş anlamlı adınla!
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
7.314
1.175
723
Tecrübeli arkadaşlarımdan yardım istiyorum.Hangi alyanslar daha kullanışlı oluyor?
Yani eşiniz ve sizin rahatlıkla kullandığınız modelleri önerebilir misiniz?
Ve de fiyatları konusunda yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Aaaaa alyans mı bakıyorsunuuuzz
Çok sevindim hayırlı olsuuun..
Yardım edebilmeyi isterdim de nerde o günler

Aaaaa alyans mı bakıyorsunuuuzz
Çok sevindim hayırlı olsuuun..
Yardım edebilmeyi isterdim de nerde o günler

Çok teşekkür ederim.
Son 1 aylık bi tedavimiz kaldı inşallah sorunsuz geçerse takacağız yüzükleri

canımmm öncelikle hayırlı olsun, Allah'ım gönlüne göre versin
alyans konusu biraz zevk işi, mesela ben düz anne alyansı tabir edilen alyansları beğeniyodum ama nişanlım öyle sapsarı olmasın dedi
biz de yarısı beyaz yarısı sarı olan modellerden aldık.. tektaşımla birlikte kullandığım için çok taşlı bi model istemedim o nedenle ortasından minik taşlar geçiyo
taşlı olanların kullanımı biraz daha zor, düşme riskinden dolayı ama çok da şık duruyolar yine de
fiyat olarak da gramına göre değişiyo mesela biz bi sürü yüzük denemiştik fiyatları çifti 1.000 lira civarındaydı ama aldığımız alyansın çiftinin fiyatı 600 liraydı yanlış hatırlamıyosam :26: çok uyguna aldık yani (bu arada geçen sene haziranda biz aldık o zaman böyleydi )

Amin bitanem çok teşekkür ederim zaman ayırdığın ve ilgilendiğin için
Bende çok abartıyı taşlı şeyleri sevmem. Sonuçta ömür boyu takacağım hayatımın bi parçası olacak.
Bizimkide anne alyanslarını hiç sevmiyor bakalım bi orta yol bulacağız inşallah

Alyansta bence en önemli özellik parmağı rahatsız etmemesi. Ömür boyu orada duracağı için ele iyi oturan ve parmakları kapattığınızda zamanla acıtmayacak, terletmeyecek, aynı zamanda da hop diye düşmeyecek bir model seçmek gerekiyor. Biz klasik düz alyans tercih ettik, kuyumcudaki en ince klasik alyansı aldık. Eşim de rahat kullanıyor, ben de.
Çiftini 650 TL gibi bir rakama aldık 1,5 yıl önce.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…