• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyans lekeli boyalı

adimlazimdegil

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
95
21
8
Kızlar merhaba ölçü ve genişliği değişeceğinden bize yeni altans yaptırdı kuyumcu. Herhangi bi boya yokmuş orijinal rengiymiş ama dün alyanslarımızı aldık beyaz altın olan kısmın üzerinde ikimizinkindr de rose gold lekeler var. Sordugumuzda normal her altın yüzükte kaplama var vs dedi. Ama içim rahat etmedi normal mi bu durum?

Eklentiler

• 5020194B-068C-4610-B6FD-09B25F097CA0.jpeg
    5020194B-068C-4610-B6FD-09B25F097CA0.jpeg
    211,5 KB · Görüntüleme: 321
Kızlar merhaba ölçü ve genişliği değişeceğinden bize yeni altans yaptırdı kuyumcu. Herhangi bi boya yokmuş orijinal rengiymiş ama dün alyanslarımızı aldık beyaz altın olan kısmın üzerinde ikimizinkindr de rose gold lekeler var. Sordugumuzda normal her altın yüzükte kaplama var vs dedi. Ama içim rahat etmedi normal mi bu durum?

Merhabalar. Altının orjinal rengi sarı normalde. Benim tektaşımda beyaz altın. Orjinal altındaki renk sarı olduğu için beyaz altınlarda alttan renk çıkması hep oluyo benimkinde de oluyor. Gidip beyaz altın suyu kaplatıyorum orjinal gibi bembayaz ama zamanla yine olacaktır.

zamanla beyaz altının sararması normal. gidip tekrar beyazlatılabilir. ama daha kullanmadan sarı lekeler varsa işçilik kötüdür bence.

Benim alyansım da beyaz altın cif değmesin sakın değdiği yer sapsarı oluyor cif kullanırken çıkarıyorum ben eşimde alyansını dikkatli kullanmamış darbe almış tamamen sarardı tekrar gidip beyaz altına çevirdiler dışını kapayıp ama bu defa kendiliğinden sarardı dikkatli olmak lazım

Beyaz altın ayrı beyaz kaplama ayrıdır. Benim takı setim için bi kaç yere bakmıştık kaplama olanları zamanla alttan sarı altın rengi çıkıyor diye farklı bir set aldım kendisi beyaz altın olan .o yüzden yüzüğünüzü belli aralıklarla kaplatmalisinjz

Back