Alyans Hikayem

E

EU1

Ziyaretçi
az önce bir formda alyansla ilgili bir yazı gördüm o kadar içim acıdıki arkadaşlar size başımdan geçen alyansla ilgili bir olay anlatcam...
bende her normal çift gibi nişanlandığımda alyansımı taktım parmağına ve ogün eşime dedimki ölene kadar bu alyansı parmağımdan çıkarmıcam ve hatta öldükten sonra bile alyansımı mezarımın içine at dedim yani benim için ne kadar önemli olduğunu anlayın.
düğüne bir hafta kala eşim işten ayrıldı ve 5 ay çalışmadı. düğünde takılan herşeyi bozdurmak zorunda kaldık ve bir gün 5 kuruş paramız olmadığı bir anda bana alyansını bozduralım dedi (bu arada kendi alyansını çok daha önceden kaybetmişti en azından bana kaybettim dedi)bende içim kan ağlıya ağlıya bozdurdum ne yapayım başkasını muhtaç olacağına aptallık yapıp bozdurdum işte.neyse ondan sonra 9 ay boyunca parmağımda alyans olmadan dolaştım ama çok utanıyordun yani evli bir kadının parmağında alyans yoktu. 9 ayın sonunda para biriktirip çok güzel bir alyans aldım bayağa pahalıydı her gören bayılıyordu. okadar mutluydum ki anlatamam size ama bu mutluluk sadece 1 ay sürdü. bir gün eşim bana taksitimiz olan mağazadaki adamın onu aradığını ödeme gününün geçtiğini ve eşime hemen parayı ödemesini söylemiş parada 120 milyondu.eşimde biryerden para bulamıyacağını alyansımı vermemi ve bozdurmamı istedi.hemen karşı çıktım ama eşim bağardı çağardıbenimle konuşmadı bende ağlaya ağlaya kuyumcuya gittim ama bir türlü içeri girip bozduramadım alyansımı eşime verdim ve ağlayarak çekip gittim yanımdan.
sonra içime kurt düştü hemen taksitimizin olduğu adamı aradım meğer adam aramamış eşimden taksit parasını istememiş bütün dünya başıma yıkıldı eşim alyansımı bozdurmuş parayıda harcamış güya arkadaşına borcu varmışta onu vermiş. ogünden sonra eşime hiç güvenmedim ve nezaman bir alyans görsem hep aklıma gelir ve içim sızlar şu anda bile ağlayarak yazıyorum o kadar acı birşey ki anlatamam size.canından çok sevdiğin adam eşim bana yalan söyleyerek parmağındaki alyansı bile satıp parasını yemişti.işte benim alyans hikayemde bu:çok üzgünüm:

oofff çok kötü bişey ya. ben alyansın manevi değerine inanmam, gerekirse gözümü kırpmadan da bozdururum. hele de eşim isterse. altı üstü bir yüzük onun yanında değeri nedir ki derim ama o sana yalan söylemiş. çok kötü çok. güvenme tabi ki sonuna kadar haklısın.

Çok üzgünüm canım çook... Sanırım benim konumdan bahsediyorsun...Seni bu kadar çok üzdüğüm için özür diliyorum.. Nolur affet beni... :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Yaa... Duyguları en yoğunundan yaşayan sensin benim söylediklerim teğet bile geçmez yanından biliyorum ama bil ki çok üzüldüm ya. Canım ya. Ne kötü bir olay. Akıl erdiremedim önce. Güvenmeme konusuna gelirsek, ben de olsam güvenmezdim. Alyans bu ya, bağlılığın sembolü bir nevi. Ama yine de sıkma canını, daha geç de öğrenebilirdin. En azından artık gerçekleri biliyorsun. Canım benim...

laalecim evet senin konunu okudum sakın özür dilerme nerden bileceksin ki sen kusura bakma bu kadar güzel konuyu ben mahfettim ama okurken gerçekten içim acıdı ne kadar güzel yazmışsın

bana akıl verin o gün bugündür içimde ne esşimi affedebildim ne eskisi gibi olabildim nede onu terkedebildim bu güvensizliğime nazaran hala seviyorum işte aptallık belkide ama sevgi olduğu zaman insan başını alıp çekip gidemiyor

Ben burada konu açarken ya da birine cevap verirken mümkün olduğu kadar kırıcı olmamaya çalışırım. Dertlerimden,sorunlarımdan da pek bahsetmek istemem. Ayrıca hiç kimsenin derdine de yangına körükle gitmem..

Çünkü insanoğlu bu! Kimin başına ne geleceğini Yaradan'dan başka kim bilebilir ki? Senin için ne diyeyim canım benim?!?!? Hala evli olduğuna göre sanırım siz de sorunlarınızı aştınız, belki sen onu affettin eşin de bir daha seni üzmedi artık di mi?

bana akıl verin o gün bugündür içimde ne esşimi affedebildim ne eskisi gibi olabildim nede onu terkedebildim bu güvensizliğime nazaran hala seviyorum işte aptallık belkide ama sevgi olduğu zaman insan başını alıp çekip gidemiyor

Pardon şimdi okudum bu mesajını!!!

Bak canım o olaydan sonra bir daha seni üzecek bir şey yapmadıysa bence bu kadar üzerinde durma. Tamam anlıyorum ömrün boyunca unutamazsın ama affetmelisin artık..

Yoksa hem eşine hem de sana yazık olur. Artık önündeki güzel günlere bak...

İnşallah çok ama çok mutlu olursun...

SEVGİLER...MUTLULUKLAR...

Ah Canim Işte Sorunlar Bitmiyor Dedim Ya Artik Güvenmiyorum Bir Kaç Olay Daha Yaşadim Ve Güvenim Tamamen Bitti Işte Güven Olmayinca Sorunlar çikiyir Yaptiği Her Davranişti Acaba Yine Mi Yalan Söylüyor Acaba Yine Benden Gizli Birşeyler Mi Yapiyo Diye Sürekli Diken üstündeyim Ve Gerçekten Mutsuzum

Anlıyorum canım seni... Ama evlilik inişli çıkışlıdır. Otoyol gibi düz bir yol olsaydı da bu kadar üzülmeseydik değil mi?

Hem belki sen eski olaylardan bu kadar etkilendiğin için önyargılı bakıyorsundur. Biraz neşeli olmaya çalış,gülümse.. Bak ne güzel bir işin var. Kendini işine ver, işinde başarılı oldukça kendine de güvenin gelir. Ancak kendine güvenirsen ona da güvenirsin..

Sen böyle mutsuz ve güvensiz bir şekilde yaşarsan onu da kendinden soğututsun. Hayata daha güzel bakmaya çalış lütfen...

canım gerçekten çok üzüldüm bu duruma ne kadar üzüldüğünü de çok iyi anlıyorum böyle şeylerin biz bayanlar için manevi değeri çok büyüktür erkekler belki bu kadar üzerinde durmaz ama biz çok önemseriz inşallah sorunlarınızı halletmişsinizdir ve eşin bidaha seni hiç üzmez

ben 12 senelik evliyim ve hic alyansim olmadi bende cok istiyorum alyansim olsun diye hep icimde kaldi sizi bir kadin olarak cok iyi anliyorum esinizin sizi aptal yerine koymasina cok üzüldüm insanin güveni bir kere kirildimi tamiri zor oluyor

X