Merhaba.. tamturlarin gunluk kullanimi zor oluyormus ve evet sari altin alyansla tektas bence cok kotu duruyor. Evlilik hazirliginda biri olarak benim dusuncem gunluk hayatta sadece sari altin duz alyans takmak bi yere giderken disari cikarken tektas ve varsa yanina tamtur en guzeli diye dusunuyorum sahsen...
Ben işte öyle çok renkli karışık sevmiyorum. Tektaşlarda mecbur beyaz altın oluyo düz sarı altın istiyorum alyansta sadece taşsız. Tamtur alsaydım ztn ikiside beyaz altın olcaktı uyumsuz olmayacaktı ama günlükte kullanımı zor. Ve dediğiniz gibi beyaz altın sahte gibi duruyo sarı altın gibi durmuyor. şu anki alyansım ztn sarı beyaz altın karışık ve taşlı. tek renk istiyorum ama o da tektaşla uyumsuz durucak. Ama sizin alyansınızı da merak ettim resim atabilirseniz sevinirimtaş görünümlü yada gömme taşlılar var o şekilde tercih edebilirsiniz. bir de yeni çok model var. 3 rengi de içinde barındırıp pırlanta ile uyumlu olan.
ben beyaz altından alyans istiyordum ilk başta baktım sevgili alyansları gibi.
e sade düz sarı bir alyans alayım dedim, istediğim incelikte yoktu ve pırlanta ile uyumlu olmuyordu.
sadece sarı beyaz karışıkları ben de sevmiyordum.
3 renkliler yeni moda olmaya başlamıştı onlardan aldım çok beğenerek.tek taşımla çok güzel oldu ama yine de ikisini ayrı parmağıma takıyorum. tektaşımı günlük kullanmıyorum pek takı sevmeyen biri olarak.
Ben işte öyle çok renkli karışık sevmiyorum. Tektaşlarda mecbur beyaz altın oluyo düz sarı altın istiyorum alyansta sadece taşsız. Tamtur alsaydım ztn ikiside beyaz altın olcaktı uyumsuz olmayacaktı ama günlükte kullanımı zor. Ve dediğiniz gibi beyaz altın sahte gibi duruyo sarı altın gibi durmuyor. şu anki alyansım ztn sarı beyaz altın karışık ve taşlı. tek renk istiyorum ama o da tektaşla uyumsuz durucak. Ama sizin alyansınızı da merak ettim resim atabilirseniz sevinirim
Bakalım ben nasıl alıcambuna benzer biraz daha kibarı.
bende sizin gibi düşünüyordum, baya bi zorlandım. giyim tarzım spordur taşlı nasıl olacak derken baya hoş durdu bu elimde. çok şükür gayet memnun da kaldım.
Bakalım ben nasıl alıcam
inşallah içine çok siner her gün iyi ki bunu almışım diyeceğin bir alyansın iyi ki seninle evlenmişim diyeceğin bir eşin olur.
Bende öyle kafam çorba olduTamtur yatımtur taş tuş beynim döndü ve hiç birşey anlamadım