- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
Bayanlar size bir sorum olacak. Nişanımda taşlı bir alyans tercih ettim sarı-beyaz altın ve taşlı. Nişanlımınki de taşsızı. Çift alyansı gibi diyebiliriz. Sonra işteyken taktığım için bir taşı düştü. Tektaşımda beyaz altındı sarıya çevirttirdik. Şimdi alyansımdan memnun değilim. Tektaşı pırlanta alıcaz orası kesin beyaz altın yani renk olarak. Ama kafamı karıştıran olay şu alyansı sarı beyaz karışık sevmiyorum. sadece sarı altın taşsız alıcam. Sarı altın ve beyaz altın çok mu abes durur. ? Ayrıca tamtur ve yarımturlar da hoşuma gidiyor tektaşla güzel duruyorlar. Ama günlük kullanımda alyans olarak olur mu alyans yerine. Taşları düşer mi o da pırlanta olucak tamtur ya da yarım tur olursa zırt pırt taş taktırmak istemiyorum da. Beştaşla tektaşı da kaba buluyorum yanyana o yuzden ufak taşlı yarmtur ya da tamturları begendim. Ama sarı altınla beyaz altında sırıtır gibime geliyor. Tamtur ya da yarımturları kullanan varsa kullanışının nasıl olduğunu söyleyebilir mi ? Nişanlım da tamturları beğenmedi ama yarımturlar belki olabilir alyans gibi durmuyor dedi. Normal sarı altın alırsam da sırıtacak..Zaten tamturları tek olarak takınca inceler kalın alyans gibi durmuyolar Kısacası tamturlar günlük alyans olaralk kullanılır mı sarı altın alyansla tektaş çok kötü durur mu ?