Alyans gibi mi durur?

mastoid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
353
248
33
Merhabalar...
Ailemden aldığım aylık harçlıkları biriktiriyorum ama bir amacım yok biriktirirken. Çok şükür bir ihtiyacım olduğunda harçlıktan bağımsız ihtiyacım karşılanıyor. Gel gelelim sorunuma. Bu paralar durdukça beni dürtüyor maalesef. Dedim acaba değerli eşyalara mı yatırsam. Bir yüzük beğendim altın. Ama uzaktan acaba alyans gibi mi görünür diye aklıma geldi sizlere danışayım dedim. 21 yaşındayım kısmetlerimi kaçırmayayım değil mi:KK48:
https://www.atasay.com/tr/sari-altin-renkli-tasli-yuzuk-19888

Merhabalar...
Ailemden aldığım aylık harçlıkları biriktiriyorum ama bir amacım yok biriktirirken. Çok şükür bir ihtiyacım olduğunda harçlıktan bağımsız ihtiyacım karşılanıyor. Gel gelelim sorunuma. Bu paralar durdukça beni dürtüyor maalesef. Dedim acaba değerli eşyalara mı yatırsam. Bir yüzük beğendim altın. Ama uzaktan acaba alyans gibi mi görünür diye aklıma geldi sizlere danışayım dedim. 21 yaşındayım kısmetlerimi kaçırmayayım değil mi:KK48:
tektaş gibi duruyo ve sözlü sanabilirler seni...daha farklı modeller var, onlara bak.

Çok güzelmiş evet ama tektaş gibi durabilir. Eğer amacınız yatırım yapmak ise el işçiliği az olan birşey tercih edin derim :) ama illa yüzük almak istiyorsan bir zinrirle beraber kolye olarak kullanablrsn

Yatırım İçinse gram altın Alman daha mantıklı. Yüzüğün modeline bağlı alyans gibi durup durmayacağı.

Veya bunu kücücük al ortanca parmagın ilk bogum veya ikinci bogum kısmında kullan öylede şık durur ama tabi düşme tehlikesine istinaden sürekli tetikte olmalısın

Merhabalar...
Bu evet alyans gibi kolye bileklik olabilir ama onlar da yatırım değil ihtiyaç zamanında boşa gitmiş gibi olur

İşaret parmağına yada orta parmağa takılsa öyle durmaz sanırım evet güzelmiş bu arada beğendiyseniz alın bence

1.5 grammış taşıyla birlikte çok çok az bir gram biraz daha birikim yapın 1000 e yakın sonrada 2. el pırlanta elmas satan bir site var oradan 3 te bir fiyatına begendığınız takıyı alın derim ben.yıllarca takarsınız bu alacağınız bir işe yaramaz

Bence modeli cok guzel. Illa yuzuk parmagina takmak zorunda degilsin ki orta veya isaret parmagina takabilirsin.

Merhabalar...
Altina yatirim yapmak istiyosan bence ceyrek al yada yarim al derim koy kenara dursun ;)

Ben böyle yüzükleri işaret parmağına takiyorum,çok da severim

Yüzük parmağına takarsan alyans gibi durur. Yüzük parmağına takma, işaret parmağına falan takabilirsin. Güzelmiş yüzük. Tabi normalde de böyle duruyor mu bir gidip bak mağazalarından.

Merhabalar...
Stunel atasay sanami dava acsa 21 yasinda sunu begendin diye yoksa 85 yasindaki babaannemdede ayni yuzuk var yas gecmis is bitmis diye onami acsa bilemedm hahahah:KK53: simdi ya atasay ya mune bana acacakk ama o kesinn:eğlence:

Ah ah benim kızkardeşim de böyle. Gerci o utanmaz. Babasindan tektaş istiyor. Babamda kızım seni nişanlı zannederler diyor.. bende evlencegin ..... alsin dedim. Noktali yerde küfür var :dondurma::dondurma: kendine yatırım amaclı ceyrek altin yarim altin al. Daha cok paran olur guzel bir 18 ayar kolye alırsın kendine:dondurma: hem mutlu olursun yüzükleri erkek alsin bu zaten alyansa benziyor yani...:eek:

Back
X