Alyans ALTIN yerine TİTANYUM olsa??

Beautyguru

Mucize bebeğimiz hoşgeldin, şükürler olsun
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
459
554
303
evlilik alyansımızı altın yerine titanyum ya da gümüş alsak??

Alyansların fiyatları inanılmaz pahalı geldi bize, bir de biz ince yüzük sevmediğimiz için ucuza çıkamıyoruz :S
Özellikle Titanyum ve çelik yüzükler de fena görünmüyor, çift olarak tarzımız da farklı.. sizce güldürür müyüz kendimizi?

Bunu uygulayan var mı aranızda??

Niye gülsünler yahu, ne ilgisi var. Takılın kafanıza göre.

Ben mesela altından nefret ederim, hele erkeğe hiç yakıştırmam, biz de alternatif şeyler düşünüyoruz. Parlak olmayan, ince, zarif, gümüşi bir şeyler bakacağız, kimsenin ne dediği de umurumuzda değil...

Gümüş yeni alındığında henüz kararma filan yapmadığından beyaz altından çok da farklı görünmüyor bence gümüşü seçebilirsiniz.Benim alyansım sarı-beyaz altın iki renk,eşimin alyansı ise (erkek altın kullanmamalıdır-haramdır diye bildiğimizden) gümüş.Kararma da yapmadı,kimse de garipsemedi yerimseniben
Şimdiden hayırlı olsun a.s.

var mı örnek bu yüzüklere:uhm:

Olur tabi neden olmasın ki.. Herkes altın sevmeyebilir, yada altın her bütceye uymayabilir farklı alternatiflere yönelirsiniz sizde.. Titanyum gibi, gümüş gibi vs...

zorlada size altın taktıraamazlrki demi..
boşver canm gerisini kim ne derse desin.....
bende erkeğin gümüş alyan takmasından yanayım hoş eşimin şimdiki alyansı altın ama inş. bi fırsatta değiştirecm

neden tuhaf olsun canım hem herkesin bütcesi uygun olmayabilir hemde siz altın istemedikten sonra kim ne dese boş aldırmayın :)

kesinlikle kimse gülemez hemde sizin tercihiniz sonuçta mesela benim dayımla yengemin yüzükleri çelik yengemde takısına göre kendi altın alyansını da kullanıyo yani genelde kullanılan yüzükler var şekerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…