Öncelikle geçmiş olsun, benim şişlik hiç inmedi tam bir ay sonra alveolit oldu. Siz her ihtimale karşı doktora görünün.Alveolit olabilir mi? Şu an hiç ağrı kalmadı ama dişetinde hafif bir acı var hala.
Teşekkür ederim. Bir ay ağrı oldu mu peki?Öncelikle geçmiş olsun, benim şişlik hiç inmedi tam bir ay sonra alveolit oldu. Siz her ihtimale karşı doktora görünün.
Benim hiç ağrım olmadı sürekli karanfil kullandım onun etkisi olmuş olabilir. O boşluğa bir şey kaçırmamaya dikkat edin, ufacık bir şey bile orada enfeksiyon olusturabiliyorTeşekkür ederim. Bir ay ağrı oldu mu peki?
Devlet hastanelerinde 10 gun içinde kontrol randevusu hakkınız varDevlette çekildiği için kontrole gitmek problem. Sıra bulunmuyor. Ama yarın akşam acilden gidip bi şansımı denicem en azından.
Bişey kaçmaması çok zor ama. Yarın bi gidicem mutlaka akşam acilden. Bakalım inş. İyidir durum.Devlet hastanelerinde 10 gun içinde kontrol randevusu hakkınız var
Rica ederimÇok teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun
Bu yöntemi gece gece uyguladım rahatladım paylaştığınız için teşekkürler :)Doktorum söyledi serum fizyolojik. Ama önce iğnenin ucunu kırıp kalan kısmı bükerek çekim boşluğuna tazyikli serum sıkarak içine kaçan fırçayla temizlenmeyen parçalar boşluktan atılıyor. Ama önce nasıl yapıldığını herhangi bir diş hekimine sorun yanlış bir şey yapmayin. Benim 3 ayda iyileşti boşluk hala kapanmadi