alttan muayene :/

aayhhhhh ben bu stresle oradan vajinusmus olur çıkarım heralde, teşekkür ediyorum canım, bende merak ediodum kadın nasıl görecek rahmi, demek kamera varmış :/

ben hamileliğimin ilk ayında alttan muayene olmuştum kasmazsan hiç ağrı hissetmezsin zaten arkadaşların dediği gibi jel sürüyorlar ,bir de özellikle yatıp ayakları geri çekince rahat oluyor.ben doğumda yaptım ,doğumda ayakları kaldırıyorsun diz altından birşeye koyuyorsun düşün o an ne kadar normal geliyordu,sonra spiral taktırtım rahmi açan bi alet var içine yerleştirip kıvırıyor ağırlığı beni gebertiordu.2 yıl sonra çıkarttırırken yine aynı işkence ve beklenilen bebiş oldu .sonrasında ilk kontrole gidiş tekrar alttan bakış allahtan kadın doktorum hiç şimdi kafaya takmıyorum yine bir doğum bekliyoruz inşallah hayırlısıyla sizde alışırsınız kızlar .ama her seferinde aynı ürperti olmlluyor değil.

=))) ben eşimle bu konuyu konuşamayacak kadar çekiniyorum, doktordan ne kadar çekiniyorumdur sen düşün artık

canım yeni oldugun için zaman geçsin insan eşiyle dedikodu bile yapıyo karı kız muhabbetleri futbol muhabbetleri eşinle konuşmaktan çekinme eşler herşeyi kaldırıyo walla.

canım yeni oldugun için zaman geçsin insan eşiyle dedikodu bile yapıyo karı kız muhabbetleri futbol muhabbetleri eşinle konuşmaktan çekinme eşler herşeyi kaldırıyo walla.

bu onun içinde bir ilk canım =))) zamanla herşeyi aşarız inşallah, benim şimdiden korkudan karnım ağrıyor yaaa

bu onun içinde bir ilk canım =))) zamanla herşeyi aşarız inşallah, benim şimdiden korkudan karnım ağrıyor yaaa

ayy canım korkma okaadar yaa öle korkulacak bişe olsaydı neden herkez gidip yaptırıyo.aslında bir kadının senede 1 kez hasta olmasa bile gitmesi lazımmış.rahmine falan baksın işte.zaten acımıyo ondan korkuyosan.utanmanda normal.yarım saate geçiyo.hasar bırakmıyo korkma.dr bişeyinn yok saglıklısın dediginde kendine bi güvenin geliyo için rahatlıyo.

hiç kasma,ben gebelik planım olduğu için rutin kontrole gittim,erkekti doktor,smear testi ve ultrasonla rahim ve yumurtalıklara bakmak için muayene etti.Ama üzerimde beyaz bir örtü vardı ve odanın aydınlatma da hafif loştu,yardımcısı da vardı yanında ,o nedenle hiç kasmadım.Örtünün olması zaten giyinikmişsin hissi verdi bana.Umarım güzel geçer muayenen.

konuyu gorunce aklıma geldı ılk alltan muayene oldugumda cıkınca salak gıbı bı guluodum bı aglıcak gıbı oluodum sankı ne olmussa ılk olunca ole oluo ama sonra gecıooo

canım ben gittim doktora, doktor vazgeçti muayeneden =)) ilaç verdi sonucuna göre bakarız dedi

Senin isteksizliğin yüzünden mi vazgeçti?
Keşke muayene olsaydın kist vs varsa görürdü.
Ben de adet gecikmesi yüzünden gitmiştim hemen kist var mı diye bakmıştı aletle..
Cidden garip bir duygu..
yarı çıplak kalıyorsun bir odada gittiğim doktor kadındı Allah'tan

yok canım, doktor kendisi istemedi.. ilaçdan sonra bakarız, ciddi bişey yoktur korkma dedi.. gerçi ilacıda kullanıorum ama 31 gündür regl olamadım...

endişe edip korkulacak hiçbişey yok arkadaşlar ya ben şahsen ağlayanları falan da anlamıyorum. bi jinekoloğun yanında çalıştım bi süre belki ondan da olabilir sonuçta sağlık bu doktorlar hastayı utandırmamak için özellikle çaba harcıyorlar muayenede. kendinizi kastığınız durumlarda doktorun işini yapması da zorlaşıyor ayrıca. muayenenin çabuk bitmesi için sakinleşmek ilk şart

olmaması eldemi
o cevaba karşı demi :))))

kendime şaşıyorum burda korku filmi gibi bahsedenleri duyunca ilk 16 yaşımda alttan muayene oldum kız olduğum için sadece parmaklarıyla dudaklardan çekip bakıyor doktor ne canım acımıştı ama hiç utanıpta kasmadım kendimi evlendim çocuğum olmuyor defalarca alttan baktılar kendinizi kasmadığınız zaman ne ara oldu bitti anlayamıyorsunuz.
benim vajinamda esneme payı yok dencek kadar az çatılarım dar ilk gecem 2 ay sonra müthiş korkunç olmuştu ama yinede muayeneden hiç korkmuyorum işin uzmanı ellerdeyim ne var utanıp korkacak.
şu halimle anestesisiz hsg çektirdim ya dahada hiçbirşey canımı acıtmaz.
yani diyeceğim şu ki biraz rahat olun oraya sex için yatmıyorsunuz hastasınız ve onun için ordasınız ağzımızı ayırıp dişimize baktırırken problem yok bacaklarımızı ayırırkenmi problem oluyor he şimdi onla o aynımıki diyeceksiniz ama evet doktorlara göre aynı jinekologa göre bacak arası sıradan normal bi organ böyle düşünün ve işi doktorunuza bırakın.

Son düzenleme:
benim ilk doğumda sancılar olduğunda baktı doktor eliyle kaç cm diye kendimi ço kastım acayip canım acıdı doktorda azarladı doğumda ne yapçan diye. o gün zaten açıklık kaç cm diye sürekli kontrol oldu ve en sonunda normal doğumda artık her şey meydandaydı zaten. sonra bir yıl geçince gittim tabiki direkt alttan muayene ve kist çıktı. sonra tıp fakülteinde daha beter bir muayene alışıyor insan mecbursun bende nefret ediyorum ama elden ne gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…