canım olmadıgın için bilmiosun.böle uzun biraz kalın bişe var ucuna jel döküp vajinana sokuyolaroda içerde yumurtalık rahim falan bakıyo bii yerlere.tabi eger normal yatakta uzanıyosan bide dogum yaptıkları şey var onu tercih etme bence çünkü ona oturdugun zaman plastik tek kullanımlık bi açıcı var onu yerleştiriyo ve açıyo vajinayı ve herşey ortada yehhh igrençç.kötü anılarım tazelendi. canım sen güzelce temizligini yap duşunu al git korkma nasıl olsa bi gün görecekler en yakın zamanda olsun aklında korkuların olmasın.:82::82:
=))) ben eşimle bu konuyu konuşamayacak kadar çekiniyorum, doktordan ne kadar çekiniyorumdur sen düşün artık
canım yeni oldugun için zaman geçsin insan eşiyle dedikodu bile yapıyo karı kız muhabbetleri futbol muhabbetleri eşinle konuşmaktan çekinme eşler herşeyi kaldırıyo walla.
bu onun içinde bir ilk canım =))) zamanla herşeyi aşarız inşallah, benim şimdiden korkudan karnım ağrıyor yaaa
kızlar yarın doktor alttan muayene yapacak ve çok korkuyorum ben yaa..
adet gecikmem var cuma kan testi yaptık negatif çıktı doktorda neg. çıkarsa p.tesi alttan muayene yaparıuz demişti..
bu konuda tecrübeli bayanlardan tavsiye bekliyorum, içim rahatlasın azıcık
konuyu gorunce aklıma geldı ılk alltan muayene oldugumda cıkınca salak gıbı bı guluodum bı aglıcak gıbı oluodum sankı ne olmussa ılk olunca ole oluo ama sonra gecıooo
canım ben gittim doktora, doktor vazgeçti muayeneden =)) ilaç verdi sonucuna göre bakarız dedi
Senin isteksizliğin yüzünden mi vazgeçti?
Keşke muayene olsaydın kist vs varsa görürdü.
Ben de adet gecikmesi yüzünden gitmiştim hemen kist var mı diye bakmıştı aletle..
Cidden garip bir duygu..
yarı çıplak kalıyorsun bir odada gittiğim doktor kadındı Allah'tan
aynen bende utanıyorum.hatta kadın muayne ederken bişeler sölüo şu var bu var die ama ben hiç duymuyorum o sıra bunalıma girmekle meşgulüm.bazı kadınlar var hiç umrunda deil. biz nie böle dünyada sadece bizde varmış gibi dawranıyoruz anlamıyorum.eşim benle hep dalga geçer amann sanki tek sende var hiç bii doktora göstermeyelim die.bende cewabı yapıştırıyorum tabii ii herkezde var die çıplak geziyim ozamaneşimin surat buu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?