• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alttan muayene :/

zynbche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
646
6
68
İstanbul
kızlar yarın doktor alttan muayene yapacak ve çok korkuyorum ben yaa..
adet gecikmem var cuma kan testi yaptık negatif çıktı doktorda neg. çıkarsa p.tesi alttan muayene yaparıuz demişti..

bu konuda tecrübeli bayanlardan tavsiye bekliyorum, içim rahatlasın azıcık

Son düzenleme:
adet gecikmem var cuma kan testi yaptık negatif çıktı doktorda neg. çıkarsa p.tesi alttan muayene yaparıuz demişti..

mrhb canım merak etme hiç bişey olmaz. korkacak bişey yok, insan biraz çekiniyor ama mecbur kalınca oluyosun. ama inan korktuğuna deymez. insalah hayırlı haberler alırsın.

canımm sakın korkma canın yanmayacak

kendini rahat bırak yeter
zaten doktorun seni yönlendirecek

birazcık utanabilirsin ama unutma o doktor günde senin giib kaç hasta bakıo
rahat ol ne kadar rahat olursan o kadar ii olur

bende alttan ilk muayene olduğumda acile gitmiştim neyle karşılaşacağımı bilmiodum bide şansıma erkek doktor çıktı iyice stres oldum
muayene bitti ben dışarı çıkar çıkmaz ağlayarak eşime çabuk gidelim dedim sarıldım ağladım bi süre

ama şimdi inan niye öle bişi yaptım bilmiom :)

mrhb canım merak etme hiç bişey olmaz. korkacak bişey yok, insan biraz çekiniyor ama mecbur kalınca oluyosun. ama inan korktuğuna deymez. insalah hayırlı haberler alırsın.

benim için ilk olacak bu acemlik de var yani,
şimdi netten araştırıyorum nasıl yapılıor diye ama iyice karamsarlaştım :/
çok teşekkür ediyorum canım

bende alttan ilk muayene olduğumda acile gitmiştim neyle karşılaşacağımı bilmiodum bide şansıma erkek doktor çıktı iyice stres oldum
muayene bitti ben dışarı çıkar çıkmaz ağlayarak eşime çabuk gidelim dedim sarıldım ağladım bi süre

ayyy inanmıyorum yaa ben olsam kesinlikle yapamazdım böle bişe canım neden acile gimiştin hamile falanmıydın hem acilde erkek drlar alttan muayne edemio hastanın izni olmadan:37::27:

=) tüh canım ya sennde kısmetin işte, ama önce sağlık...
ve bende yarın büyük ihtimal ağlarım :)

ayyy inanmıyorum yaa ben olsam kesinlikle yapamazdım böle bişe canım neden acile gimiştin hamile falanmıydın hem acilde erkek drlar alttan muayne edemio hastanın izni olmadan:37::27:

yok canım değildim
vajinada inanılmaz bi yanma vardı haftasonuydu mecburen
pzrtsiyi bekleyemedim
canım ilk olunca işte ne bileyim çıkamadımda odadan kaldım zaten kadındoğum hastanesiydi ve devlet hastanesi tabi hijyen falann öfffffffffff yaniii kötüydü yaaaaaaa
ama şimdide ne zaman alttan muayene olsam odadan dışarı pancar gibi kızarmış olarak çıkıom ya

canım bn 20 yaşındayım ve şimdiye kadar 6 kez muayne oldum.tabiki çok utanıyorum ewe geldikten sonra kendimi banyoya atıyorum.iyice yıkanıyorum.1 kez eşimin ısrarı üzerine bir erkek dr gitmiştik Allah razı olsun adam göz temasında hiç bulunmadı yardımcısı vardı o içeriye kamerayı grdirdi dr sadece sag sol baktı.ilkinde utanıysun sonra alışırsın.sonuçta sana bakan bayandada sendeki organın aynısından var.ben muayne sırasında hep bunu düşündüm.:51:

=) tüh canım ya sennde kısmetin işte, ama önce sağlık...
ve bende yarın büyük ihtimal ağlarım :)

canım benim ağlama ya inan değmez 2 dakıkada bitio
hem senin doktorunu seçmek gibi bi şansın var benimki gibi olmaz kesinlikle

ayrıca doktoruna söyle ilk defa olacak biraz çekiniyorum falan diye mutlaka o seni rahatlatırr

canım bn 20 yaşındayım ve şimdiye kadar 6 kez muayne oldum.tabiki çok utanıyorum ewe geldikten sonra kendimi banyoya atıyorum.iyice yıkanıyorum.1 kez eşimin ısrarı üzerine bir erkek dr gitmiştik Allah razı olsun adam göz temasında hiç bulunmadı yardımcısı vardı o içeriye kamerayı grdirdi dr sadece sag sol baktı.ilkinde utanıysun sonra alışırsın.sonuçta sana bakan bayandada sendeki organın aynısından var.ben muayne sırasında hep bunu düşündüm.:51:

evet bunu düşünmek rahatlatıcı olabilir =)) ama kamera ney anlamadım canım:26:

evet biraz zor oluyor, bende ilk yaptırmıştım hemde yanlız gitmek zorunda kalmıştım, doktorum bayandı, önce yaptıramıycam dedim doktorum bi süre konustu benle yarın, doğumda ne yapacaksın diye sakada yaptı:1: sonra muayene oldum, evet biraz utandım ama, yinede korktuğum gibi olmadı, rahat ol canım, stres yapma.

canım benim ağlama ya inan değmez 2 dakıkada bitio
hem senin doktorunu seçmek gibi bi şansın var benimki gibi olmaz kesinlikle

ayrıca doktoruna söyle ilk defa olacak biraz çekiniyorum falan diye mutlaka o seni rahatlatırr

doktorum bayan ve bu konuda çok anlayışlı, geçen sefer yeni evlisin şimdi yapmiim dedi ama bu sefer test neg. çıkarsa şart dedi :/

doktorum bayan ve bu konuda çok anlayışlı, geçen sefer yeni evlisin şimdi yapmiim dedi ama bu sefer test neg. çıkarsa şart dedi :/

ohhhh ne güsel işte
rahat ol bak göreceksin korktuğuna değmeyecekk

inş ciddi bişeyin yoktur cnm
faydalı olabildiysem ne ala
şimcikkk ii gecelerrr

yok canım değildim
vajinada inanılmaz bi yanma vardı haftasonuydu mecburen
pzrtsiyi bekleyemedim
canım ilk olunca işte ne bileyim çıkamadımda odadan kaldım zaten kadındoğum hastanesiydi ve devlet hastanesi tabi hijyen falann öfffffffffff yaniii kötüydü yaaaaaaa
ama şimdide ne zaman alttan muayene olsam odadan dışarı pancar gibi kızarmış olarak çıkıom ya

aynen bende utanıyorum.hatta kadın muayne ederken bişeler sölüo şu var bu var die ama ben hiç duymuyorum o sıra bunalıma girmekle meşgulüm.bazı kadınlar var hiç umrunda deil. biz nie böle dünyada sadece bizde varmış gibi dawranıyoruz anlamıyorum.eşim benle hep dalga geçer amann sanki tek sende var hiç bii doktora göstermeyelim die.bende cewabı yapıştırıyorum tabii ii herkezde var die çıplak geziyim ozaman:53::53:eşimin surat buu:53::53:

aynen bende utanıyorum.hatta kadın muayne ederken bişeler sölüo şu var bu var die ama ben hiç duymuyorum o sıra bunalıma girmekle meşgulüm.bazı kadınlar var hiç umrunda deil. biz nie böle dünyada sadece bizde varmış gibi dawranıyoruz anlamıyorum.eşim benle hep dalga geçer amann sanki tek sende var hiç bii doktora göstermeyelim die.bende cewabı yapıştırıyorum tabii ii herkezde var die çıplak geziyim ozaman:53::53:eşimin surat buu:53::53:

ayy canımbu saatte beni güldürdün Allahta senigüldürsün e miii:66::66::66:

=))) ben eşimle bu konuyu konuşamayacak kadar çekiniyorum, doktordan ne kadar çekiniyorumdur sen düşün artık

bak doktorun ne güzel bayanmışta korkma, ağlamada gercekten 2dk bişey sürüyor şartsa yaptırman lazım, bu konuyu daha fazla stres yapma, düşündükçe stres olursun, rahatlamaya calış.

evet bunu düşünmek rahatlatıcı olabilir =)) ama kamera ney anlamadım canım:26:

canım olmadıgın için bilmiosun.böle uzun biraz kalın bişe var ucuna jel döküp vajinana sokuyolaroda içerde yumurtalık rahim falan bakıyo bii yerlere.tabi eger normal yatakta uzanıyosan bide dogum yaptıkları şey var onu tercih etme bence çünkü ona oturdugun zaman plastik tek kullanımlık bi açıcı var onu yerleştiriyo ve açıyo vajinayı ve herşey ortada yehhh igrençç.:27:kötü anılarım tazelendi.:17:canım sen güzelce temizligini yap duşunu al git korkma:kkk: nasıl olsa bi gün görecekler en yakın zamanda olsun aklında korkuların olmasın.:82::82:

Back