alttan muayene yardım edin

ezgi25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
8
0
86
İzmir
pazartesi günü doktora gidicem benim beyaz akıntım var alttan kontrol edecek acaba nasıl yapılıyor eliyle birşey yapıyor mu yoksa sadece aletlerle mi yapıyor.acı veriyor mu daha önce kontrol olanlar yardım edermisiniz doktora giderken nasıl giyineyim tesekkürler...

öncelikle geçmiş olsun tatlım alttan muayene yapılrken doktor senden alt kısımda bulunan kıyafetlerini çıkarmanı ve dogum masasına geçmeni isticek üzerini bir bezle örtüyorsun zaten doktor hazır oldugunda gelip bi alet yardımıyla rahimindn parça alıyor rahim kanser taraması için bu kısım biraz acıyo ama 2-3 dklık bişey bol bol nefes alıp ver benimde ilk muanemdi ben öyle yaptım :)) daha sonra ultrason cihazıyla bakıcak bu kısım hiç acımıyor buda 1-2 dk sürüyor hepsi bu :))

canım biraz utanç verici bişey bu alttan muayene...benim ağrım olmuştu ultrasyon esnasında, 2 hafta kadar da sürdü...ağrı olursa mutlaka söyle doktora, ben normaldir diye ses çıkarmadım, söyleseydim daha yumuşak davranırdı, o kadar ağrıyı çekmezdim...geçmiş olsun...

bende carsam günü gitmeye düsünüyorum 8 yildan beri adet görürüm allaha sükür düzenli ama 1-2 günden beri ara kanamam var yani tam kan renginde degil daha acik pembemsi nette arastirdim kanser belirtisi olabilirmis dr da hic gitmek istemiyorum ya ama cokta korkuyorum... gercig nette hormon dengesizliginden olabildigi yaziyor benimde kan tahlillerinde cikmisti ama emin olmamak ve kanser süphesi beni delirtiyor ya

canım ne kanseri...Allah korusun...kist vardır büyük ihtimalle...kist de kanser belirtisi veriyo...ca125 (kancer antigen) testinde değer yüksek çıkıyo...doktora görün bence kısa zamanda önlemini al...

doktordan doktora değişiyor herhalde o zaman bende ilk alttan muayenemde doktora yalvar yakar ben dedim eşimle bile doğru dürüst ilişkiye giremiyorum lütfen yapmayın ultrasonla bakın bi yatttım zangır zangır titriyorum gözlerim kapadım girmiş çıkmış bileişini bitirmişbenimle dalga bile geçti eşinle beraber olurkende gözünü kapat diye

benimki çok ağrıtmıştı, bişey oldu sandım nerdeyse tekrar gidecektim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…