Bence evetBosa umıtlenme diyorsun yani
Stres çok geciktiriyor regli çünkü kafamızda kendi kendimize hamileyiz diye kuruyoruz ve beynimiz bunu böyle algılamak istiyor.Hayırlı geceler herkese bısey sormak istiyorum ben bu ay hala adet olmadım gecen ay femara kullanmıştım ve yumurtam 14mm olmustu tek yumurtam vardı ve muanedwn bır gun sonra tekrar doktora gıttıgım de kendılıgınden catlamıs dedı doktor.. Ve adetımın ustunden bugun le 17 gun gectı sureklı adet olucakmısım gıbı agrılarım oluyor 2 kere test yaptım negatıf cıktı ve 2 gun once doktora gittim alltan ultrasonla baktı ve gebelık yok dedı bir tane yumurtan var dedı martta dakı donunu tamamlamıssın dedı Yenı yumurtan olusmus dedı nıye adet olmadım dedım bilmiyorum bı acıklaması yok dedı benim sorum yumurtlama olmayınca adet olmuyor ama benim bir yumurtam vardı ve catladı kist de olmadı hamıle degılsem neden adet olmadım ve vajınal ultrasonda hamılelık hemen bellı oluyor mu ki de doktor hamile degılsın dedı??? Sordugum sorulara karsılık doktorum bilmiyorum bı sebebi yok diyor benim gıbı olan var mı acaba
Sizin kaç gün oldu gecikmeniz ?Benimde aynı durum neredeyse adet olacakmışım gibi ağırlarım oldu ve ağırlarım bitti ben hala hasta olmadım. Ve bugün kanda negatif çıktı . İnsan orada negatif görsede adet olmadan ümidi kesemiyor
Sanirim haklısınız ama inana dusunmeden de edemiyor nasıl rahatlatıp sılıcez ki kafamızdanStres çok geciktiriyor regli çünkü kafamızda kendi kendimize hamileyiz diye kuruyoruz ve beynimiz bunu böyle algılamak istiyor.
Ne zamandır deniyorsunuz bilmiyorum ama 2 yıl oldu bana hala düşünmediğim 1 dakikam bile yok. Maalesef evlat hasreti hiçbirşeye benzemiyormuş. Bu yüzden zor bence kafadan atmakSanirim haklısınız ama inana dusunmeden de edemiyor nasıl rahatlatıp sılıcez ki kafamızdan
Ne kadar süredir istiyorsunuz ki ? Ben kendimden örnek vermek istiyorum. 10 aydır evliyim ilk 4 ayı geri çekilme ile sadece korunduk . Ama sonra istedik. Ben gebelik düşündükten sonraki ilk 2 ay stresten olduğuna %100 eminim adet olmadım . Öyle stres yapmışım . Şuan 6 aydır istiyorum ama yoluna bıraktım olsa da başımın üzerine olmasa da başımın üzerine . Ve bana gebelik sabırı öğretti gerçekten. Benim küçük bir tavsiyem sabırlı olun ve çevrenizdeki olumsuzluk lari yok etmeye çalışın . Birde kendinizi sevin bedeninizi sevin. Bu eminim ki ruhu da bedeni de iyileştiriyorSanirim haklısınız ama inana dusunmeden de edemiyor nasıl rahatlatıp sılıcez ki kafamızdan
Sizin kaç gün oldu gecikmeniz ?
Sizin kaç gün oldu gecikmeniz ?
Rabbim sabırlar versin inşallah ne olur üzme kendini ne olurNe zamandır deniyorsunuz bilmiyorum ama 2 yıl oldu bana hala düşünmediğim 1 dakikam bile yok. Maalesef evlat hasreti hiçbirşeye benzemiyormuş. Bu yüzden zor bence kafadan atmak
1 yıl oldu benim de Allah hakkımızda hayırlı olanı versin hayırlı zamanda boyle dua etmekten Baska bısey gelmiyor elden
Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllahNe kadar süredir istiyorsunuz ki ? Ben kendimden örnek vermek istiyorum. 10 aydır evliyim ilk 4 ayı geri çekilme ile sadece korunduk . Ama sonra istedik. Ben gebelik düşündükten sonraki ilk 2 ay stresten olduğuna %100 eminim adet olmadım . Öyle stres yapmışım . Şuan 6 aydır istiyorum ama yoluna bıraktım olsa da başımın üzerine olmasa da başımın üzerine . Ve bana gebelik sabırı öğretti gerçekten. Benim küçük bir tavsiyem sabırlı olun ve çevrenizdeki olumsuzluk lari yok etmeye çalışın . Birde kendinizi sevin bedeninizi sevin. Bu eminim ki ruhu da bedeni de iyileştiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?