Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Hiçbir yerde bulamıyorum belki bana yardımcı olabilirsiniz. Alttan çıtçıtlı emzirme badisi almak istiyorum. Bir bulsam 10 tane alıcam:) Eğilince belim açılıyor rahat edemiyorum. Eskiden atletlerim hep alttan çıtçıtlıydı ama emzirmek için olanlardan bulamıyorum...
ben normal alttan çıtlı badi giyiyorum ama özellikle çok esneyen ve 1 beden büyük aldım..emzirirken askısı kolayca iniyor..yani sünüyor..istenç marka özellikle bu işime yaradı
Canım bende var.Hatta şuan üstümde:))Markası native.Çok memnunum ben normal emzirme atletini almıştım geçen gün normali yok çıtçıtlısı var bir de bunu dene dediler aldım.Normali 15 tl.Çıtçıtlısı 20 lira.Ama ben çıtçıtlı badiyi normaldede hiç giymediğim için sıkıldım içinde normali daha güzel.(Çok sık tuvalete çıktığım için zor oluyor:))Ama çıtçıtlıya alışan da normal atlet giyemiyormuş.Neysse belki int bulursun canım.Bi bak bakalım.
canım laura baresse de var ama biraz pahallı ama çok kullanışlı ben aldım 28tl idi indirimde denk geldi 10tl ye aldım.çok ama çok memnunum.alacaksan tavsiye ederim.salı günleri indirim günü bakabilirsen belki sanada indirimli denk gelir.