Altn kuru hakknda bilgisi olan yardm edebilir mi ltfen?

paresssss

güvensizim ama umutluyum
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2008
1.228
2
arkadaşlar bir miktar altın borcumuz var yaklaşık 6 hafta önce biraz düşmüştü altın fakat tam alacağımız gün yeniden yükselişe geçti yarın düşer öbürgün düşer dedim dahada yükseldi
çok takip edemiyorum ama 45li rakamlara dönücek gibi değilsanki.
altın ne zaman alınır ne zaman alınmaz ne olursa pusuya yatılır hiç anlamam borsadan bi akıl verin lütfen bekliyeyimmi biraz daha yoksa daha çok yükselicek al alabiliyosanmı diyosunuz:uhm:

arkadaşlar hiçkimse yokmu bana yardımcı olabilecek tek msj bile yok :sinifsinif:

teşekkür ederimyasemin önümüzdeki aylar derken bu aydahilmi hariçmi
:kedi:

canım ben de altının yakından takipçisiyim ama kimse altının seyrini bilemez gözlemlediğim kadarıyla altın birkaç yıldan beri sürekli artıyor ama bu düşmeyeceği anlamına da gelmez biraz şans işi yani

arkadaşlar bir miktar altın borcumuz var yaklaşık 6 hafta önce biraz düşmüştü altın fakat tam alacağımız gün yeniden yükselişe geçti yarın düşer öbürgün düşer dedim dahada yükseldi
çok takip edemiyorum ama 45li rakamlara dönücek gibi değilsanki.
altın ne zaman alınır ne zaman alınmaz ne olursa pusuya yatılır hiç anlamam borsadan bi akıl verin lütfen bekliyeyimmi biraz daha yoksa daha çok yükselicek al alabiliyosanmı diyosunuz:uhm:

alıntıdır.
size faydalı olabilir belki..kısa vadelidir..ons fiyatının usd karşılığıdır..şu an itibari ile 1040 usd civarındadır.
1030 usd ustundekı hedef 1055 usd olacaktır ancak o sevıyelere ulasmadan satıs gelebılır o sevıyeye düşse bile yenıden 1030/1006 usdler kadar gevsemeler gorulebılır...

Son düzenleme:
alıntıdır.
size faydalı olabilir belki..kısa vadelidir..ons fiyatının usd karşılığıdır..şu an itibari ile 1040 usd civarındadır.
1030 usd ustundekı hedef 1055 usd olacaktır ancak o sevıyelere ulasmadan satıs gelebılır o sevıyeye düşse bile yenıden 1030/1006 usdler kadar gevsemeler gorulebılır...

canımçok teşekkür ederim ama dolar fiyatı dilmi usd ben altını soruyorum anlamıyorum daha doğrusu böyle şeylerden ben bu ay sonuna kadar borcumu ödiycem bana lazım olan bilgi kısaca şu
daha fazla yükselicek hemen al
yada
biraz bekle düşüşe geçebilir

anlatabildimmi :sinifsinif:

canımçok teşekkür ederim ama dolar fiyatı dilmi usd ben altını soruyorum anlamıyorum daha doğrusu böyle şeylerden ben bu ay sonuna kadar borcumu ödiycem bana lazım olan bilgi kısaca şu
daha fazla yükselicek hemen al
yada
biraz bekle düşüşe geçebilir

anlatabildimmi :sinifsinif:

verdiğim değerler altının dolar karşılığıdır. kısa vadede görmesi gereken yer aşağı yön 1006 usd buda altının gr 47,00 ye denk gelir.önümüzdeki günler itibari ile ekonomik şartlar ne göstrerir.bilemem fakat 1006 usd düşüşünden sonra ki çıkışı tahminen 1150-1200 dolar ihtimali vardır..buda gr 53.00- 55.00 denk gelmektedir.altınını ne zaman düşer dersen 2010 yılının ortalarında veya sonlarına doğru bayağı bi aşağılara gelme ihtimalide yüksektir..
yatırım tavsiyesi değildir.alkisalkisalkis

çok teşekkürler canım en az 47 ye düşer diyosun yani ne ara düşer anacım peki bu meret 49.33 şuan sen 46 da alma fırsatın varken düşüyo iki gün daha beklim die 49 olsun 50 olsun 55 olsun müstehak bana
ben aldığımda 33 liraydı ya :gitme:

Vallahi arkadaşım benim yatırım aracımda altın ve son 3 yılda çok düzenli bir şekilde artış gösterdi ki şimdiye kadar da böyledir altın artar ve dengesizce tekrar aşağılara düşmez anlayacağın keşke 20 eylül civarı alsaydın tekrar o fiyatlara düşmesi zor gibi duruyor umarım borcun çok yoktur.

45 46 hayal artık tabi ebrucum ama 47 ye razıyım yani
borcu hiç sorma :gitme:

arkadaşlar bi makale okudum yılbaşından önce hep artarmış altın yani bu buara hiç düşmezmi demek oluyo anlamadım

hayatım altın artık 45 li rakamlara dönmezzzzzzz bu bir hayal bunun olması için ancak çok buyuk bi rezerv bulunması ve işlenmesi gerek ki bu da bir hayal bence çok bekleme günlük ufak tefek inişleri degerlendir ve ona göre hareket et

hendecim düşmez artık 45 lere onun farkındayım zaten çok az bi zamanım kaldı konuyu açtıktan sonra bile nekadar eklenti geldi üstüne yinede teşekkürler

X