Altis Mk750 Manyetik Eliptik Kondisyon Bisikleti kullanan varmı?

elyesa27

88--78.2--73-- Ayda 2kilo 6Ayda 12kilo yapar
Kayıtlı Üye
6 Mart 2014
384
886
34
Merhaba arkadaşlar Altis Mk750 Manyetik Eliptik Kondisyon Bisikleti siparis verdim gittigidiyordan. Evde normalde kayisli bisikletim vardı ama fazla kullanmayisima rağmen ayakları kırıldı acayip ses yapıyordu şimdi döndü kaldı binilmiyor :KK43:
bende akşam araştırıp http://m.gittigidiyor.com/urun/139420438 bu modeli almaya karar verdim sessiz diyor ama fazla yorum bulamadım. Kullanan arkadaşlar varsa Memnun lar mi sormak istedim. Bide fiyatı da uygun geldi bana :) şimdiden herkese teşekkürler :)

Normalde hamileliğimden önce günde 1 saat binerek 10 günde 10 cm incelmistim. Hamilelik sürecinde aldığım kilolar ve öncesinde doğum kontrol hapı derken 62 kilodan 87 kiloya ciktim oğlum 2 yaşında ve şimdi 76 kiloyum ama vermem gereken 15 kilom var sporsuz bukadar verebildim ama spor şart. Tekrardan karar verdim sporla kilo vermek daha sağlıklı olduğu için eliptik bisiklette evde en ideal oldugundan buna karar verdim. Ins. Faydası olur :) yöne 10 cm incelsem süper :KK70:

E="elyesa27, post: 38392296, member: 568531"]Merhaba arkadaşlar Altis Mk750 Manyetik Eliptik Kondisyon Bisikleti siparis verdim gittigidiyordan. Evde normalde kayisli bisikletim vardı ama fazla kullanmayisima rağmen ayakları kırıldı acayip ses yapıyordu şimdi döndü kaldı binilmiyor :KK43:
bende akşam araştırıp http://m.gittigidiyor.com/urun/139420438 bu modeli almaya karar verdim sessiz diyor ama fazla yorum bulamadım.arkadaşlar varsa memnun lar mi sormak istedim. Bide fiyatı da uygun geldi bana :) şimdiden herkese teşekkürler :)[/QUOTE]
Canim merhaba.ben de 1 aydir arastirdim interneti hatim ettim:))) bugun kuruldu cok memnun kaldım.ama dynamic 901 manyetim gittigidiyordan aldim.firma ve interspor servisi mukemmeldi.makina dehset guzel.350 tl altis 9 ay taksitle 39 tl verecegine 55 tl taksitle voit yan urunu dynamic aldigima cok memnun oldum bugun 3 parcada 15 er dakka yaptim tum kaslarim et kesti:))) kilom 85 boyum 1.60 bakalim ne olacak.ama makina muthis sorun bizim istikrarli olmamizda

:KK43:Canim merhaba.ben de 1 aydir arastirdim interneti hatim ettim:))) bugun kuruldu cok memnun kaldım.ama dynamic 901 manyetim gittigidiyordan aldim.firma ve interspor servisi mukemmeldi.makina dehset guzel.350 tl altis 9 ay taksitle 39 tl verecegine 55 tl taksitle voit yan urunu dynamic aldigima cok memnun oldum bugun 3 parcada 15 er dakka yaptim tum kaslarim et kesti:))) kilom 85 boyum 1.60 bakalim ne olacak.ama makina muthis sorun bizim istikrarli olmamizda
Teşekkürler canım benim geldi bile benimki 3 gün oldu bende çok memnun kaldım elh.
Gerçekten sessiz ve su içinde kalıyor insan. Bencede model önemli değil yeterki istikrar olsun 1 ayda en az 3 kilo kesin veriliyor
Ben 3 sene önce 10 günde 10 cm incelmistim
Tabi avokado yağı sürüp sauna eşofmaniyla kullanıp.
Avokado yağın tavsiye ederim :)

bende bugün altis kayışlı eliptik bisiklet siparişi verdim.ama sesinden emin değilim sizinkilerin sesi nasıl kayış çok ses çıkartıyor mu ?? :KK47:

bende bugün altis kayışlı eliptik bisiklet siparişi verdim.ama sesinden emin değilim sizinkilerin sesi nasıl kayış çok ses çıkartıyor mu ?? :KK47:
Kayış biraz çıkartıyor canim mekanik ten çok memnunum :KK49: gece bile rahat kullanıyorum :KK52:

evet alalı 10 gün oldu benimde ses çıkartıyor ama alt komşuyu rahatsız edecek şekilde değil o konuda rahatladım en azından :KK51:
Sadece gece sorun oluyor yoksa önceki bisikletim öyleydi kulaklık takıyor müzik dinliyordum anlasilmiyor du :KK49:

Kızlar esselamu aleyküm:)
Forumda yeniyim ve cok heyecanlıyım.
Bu siteye çok güveniyorum sık sık okuyorum yorumları.
Ben bu gün yarın eeliptik bisiklet alıcam ama hala kararsızım.
altis mk 750 ve dynamic 901 arasında karar veremedim.bütçem kısıtlı o yüzden mk 750 düşünüyorum. Ama az bi fark için kalitesiz, kullanışsız olsun istemiyorum.bunlardan kullanan arkadaşların yorumlarını okudum ama biraz daha ayrıntılı yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu arada benim dizimde menisküs yırtığı var. Bu eliptik bisiklet zararlı olur mu bilen varsa yardımcı olursa çokssevinirim.

Kızlar esselamu aleyküm:)
Forumda yeniyim ve cok heyecanlıyım.
Bu siteye çok güveniyorum sık sık okuyorum yorumları.
Ben bu gün yarın eeliptik bisiklet alıcam ama hala kararsızım.
altis mk 750 ve dynamic 901 arasında karar veremedim.bütçem kısıtlı o yüzden mk 750 düşünüyorum. Ama az bi fark için kalitesiz, kullanışsız olsun istemiyorum.bunlardan kullanan arkadaşların yorumlarını okudum ama biraz daha ayrıntılı yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu arada benim dizimde menisküs yırtığı var. Bu eliptik bisiklet zararlı olur mu bilen varsa yardımcı olursa çokssevinirim.
merhaba canım uzun süreli eliptik bisiklet kullanmanın menisküs e yol açabileceğini okumuştum.Ama sanırım aylarca 2-3 saat yapanlar için söylenmiş.

merhaba canım uzun süreli eliptik bisiklet kullanmanın menisküs e yol açabileceğini okumuştum.Ama sanırım aylarca 2-3 saat yapanlar için söylenmiş.
Teşekkürler pericikk , ben zaten o kadar yapamam vaktim hem de dizim elvermez . Hem madem böyle bir bilgi öğrendin o zaman ben mk 750 alayım. pahalısına boşa para vermiyim . Çok hevesliyim ama dizimden dolayı yapamasam da en azından fazla maddi zarar görmemiş olurum :)

Teşekkürler pericikk , ben zaten o kadar yapamam vaktim hem de dizim elvermez . Hem madem böyle bir bilgi öğrendin o zaman ben mk 750 alayım. pahalısına boşa para vermiyim . Çok hevesliyim ama dizimden dolayı yapamasam da en azından fazla maddi zarar görmemiş olurum :)
kesinlikle canım.en mantıklısı o :KK6:

Kızlar Siparişimi verdim. Sanırım salı günü elimde olur.cok hevesliyim ama umarım kursaģımda kalmaz.
sporreyonum.com diye bi siteden aldım . Daha önce bu siteyi duyan yada alışveriş yapan var mı aranızda?
329 tl bir de termal kemer ve jel hediyeli bu kemeri de kullanan varsa ve işe yarayıp yaramadığını bilen varsa paylaşırsa sevinirim

Kızlar Siparişimi verdim. Sanırım salı günü elimde olur.cok hevesliyim ama umarım kursaģımda kalmaz.
sporreyonum.com diye bi siteden aldım . Daha önce bu siteyi duyan yada alışveriş yapan var mı aranızda?
329 tl bir de termal kemer ve jel hediyeli bu kemeri de kullanan varsa ve işe yarayıp yaramadığını bilen varsa paylaşırsa sevinirim

merhaba eliptik bisikletinden ve aldığın sitesen memnun musun siparis vermek istiyorum ancak cok kararsızım

Merhaba arkadaşlar altis mk 750 bende siparis verdim bu menisküs olayini okudum bjraz korktum uzun zmaandir kullanan varmı memnunmusunuz ust grup daha kilolu benim uygunmu sizce eliptik

X