altının durumu ne olur?

kavun kokussu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
2.219
3.960
34
merhaba arkadaşlar;
4bin lira param var biriktirme amacım 50gr bilezik almaktı ancak aralık ayını bekleyip 8bine tamamlayarak iki tane birden almak istiyordum.
Malum altında hergün düşüyor. Bi yanım bu fırsat kaçmaz biran önce al diyor diğer yanım tam düğün zamanları bu kadar düştüyse aralıkta daha da düşmüş olur diyor.. ne yapacağımı şaşırdım. sizin bu konuda düşünceleriniz nedir? yardımcı olursanız sevinirim.

vallahi piyasa işi pek belli olmuyor ama altın artık çok da düşmez gibi geliyor bana, eğer uzun vadeli bi yatırım düşünüyorsan sen şimdi al, sonradan biriktirdiğin parayla yine alırsın hoş duruma göre ama kısa vadeli düşünüyorsan para olarak kalsın daha mantıklı

Bende dahada düşeceğini sanmıyorum
Altını uzun vadede yatırım için düşünmelisiniz bugün alim 1 ay sonra satimle kar edemezsiniz

hemen satmayı düşünmüyorum alcağım bilezikleri düğünümde ailem bana taksın istiyorum ama gram fazla olduğundan daha düşer mi diye merak ediyorum. :KK6:

hemen satmayı düşünmüyorum alcağım bilezikleri düğünümde ailem bana taksın istiyorum ama gram fazla olduğundan daha düşer mi diye merak ediyorum. :KK6:

Bende aldım ve işçiliği en az olanları modelleri tercih ettim kuyumcum böyle dedi
Tanıdık bnm kuyumcu mesela param yetmiyo istediğim modele paramın yettiği kadarıyla alıyorum rast gele bir model kart takıyo kullanmıyorum paramı denkleyince götürüyorum hiç düşmeden sayıyo fiyata ekliyo istediğimi alıyorum

Tek kuyumcudan alışveriş yapmak güzel.

Geçen bir yazı okumuştum Temmuz ayı ortalarında altının yükseleceğini yazmışlardı. Belli olmaz piyasalara bu gün altın düşük yarın ne olur bilinmez.

2 yıldır yavaş yavaş düşüşte. ne olur, nasıl olur bilemem ama vadeli döviz hesabına atsanız nasıl olur acaba?

X