Altında Şok, Rekor Düşüş Bekleniyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Altın fiyatlarında düşüş sürüyor. Altın fiyatları yüzde 0.3 düşüşle 1243 dolara gerilerken dört ayın en düşük düzeyinde kalmaya devam etti. Uluslararası piyasada altının onsu beş gün art arda düşerek Kasım 2013'ten beri en uzun düşüş sürecini yaşadı.

Altın fiyatlarındaki düşüşte güçlü hisse senetleri ve Asya'daki düşük fiziksel talep etkili oldu.

Nereye kadar düşer?
Altın fiyatlarının seyri için yorumlar düşüş yönünde. Tokyo'daki bir işlemci altın fiyatlarının 1230 dolara ardından da 1200 dolara inebileceğini belirtti. İşlemci, "Fiziksel piyasalar henüz geçen haftanın düşüşüne tepki vermedi. Ancak 1200 dolara düşerse bazı tepkiler görebiliriz" dedi.
Reuters Analiste Wang Tao, altın fiyatlarının 1229 dolara düşebileceğini, 1214 dolara kadar inebileceğini ifade etti. milliyet

her sabah gazeteyi açıyorum, her sabah altında şok diye bir haber... bi gün şok düştü, bi gün şok çıktı

iyiki altınım yok yaw

azıcık aşım kaygısız başım

cumhurbaşkanlığı seçimine kadar çıkar belki
altınım var derdim var

5 gr:86::86::86:

Son düzenleme:
benim bileziklerimi bozdurduk,bütün altın yaptırdık
ileride ev alabilmak için
altını bi satıyoruz,bi alıyoruz
sürekli eşime soruyorum düştümü çıktımı,düştümü çıktımı diye :)

yaza bir sürü düğün var :123::118:

Valla ben kuzenimin düğünü için şimdiden aldım koydum kenara ne olur ne olmaz düşüyor belki zarar edicem ama ya çıkaraa bir de yaz zamanı pişman olmıyım dedim. Bir de teyzemin torunları oldu ikiz onlara da lazım iki tane onları da alıyım diyorum ama ya daha da düşerse :18:

Arkadaşlar benimde 15-20 güne kadar bir oğlum olcak . Hazır altında düşmeye başlamışken, teyzeleri olarak birer çeyrek alıp gelirsiniz herhalde

Daha düşücekmiş öyle diyolarrr

O zaman aldığım altından zarar edeceğim. Napalım. Peki ikizlere altınları yazın götürücem. O zaman mı alsam ağustosta yani ya o zaman yükselirse. Şimdi teyzemin oğlu bana evlenirken bir çeyrek taktı. Şimdi onların ikizleri oldu bende tek takmak olmaz iki tane alayım dedim gerek var mı sizce. Kutusuyla verirsem tek alırım dedim ama takarsam tekine takmak olmaz ikisine de takmak lazım. Sen takarsan onlarda takarlar dedi annem sen iki takarsın o getirir senin ikiz olmazsa bile yarım takar dedi böyle hesaplara girmeyi de hiç sevmem ama çok yakınları iki tane takmıştır ancak herkes mi iki tane taktı sanki yine de alıcam iki tane. Hem düğün hem çocuklar valla üst üste geldi. Yaa bir de aynı teyzemin yurtdışındaki oğlunun eşi de hamile düğüne gidince ona da kıyafet filan götürmem lazım ay bu teyzemde ne doğurdu canım bu kadar bilmem ki

sen o altınları benim ikizlere tak
geri dönüşü olur bencede ama durumun müsait değilse bir tane götürürsün..
zaten iki ayrı altın yastığı yapmazlar herhalde...

ben onu bunu anlamam ocakta doğum yapıcam...o zamana kadar artsınn

sen o altınları benim ikizlere tak
geri dönüşü olur bencede ama durumun müsait değilse bir tane götürürsün..
zaten iki ayrı altın yastığı yapmazlar herhalde...

canım ikizler doğalı baya oldu şubatta doğdular altın yastığı koymuyorlardır artık teyzemin en küçük oğlu evlenecek onlarda gelecekler tabi o zaman görücem takıcam. Ama şimdi birine tak birine takma da olmaz da bir yandan abartı geliyor çok yakın anneanne babaanne filan takmıştır iki tane. Yengem ve annemde sen tak onlarda ona göre takarlar senin bebeğine diyorlar. Gerçi bebek olacak mı muallak tedavi görüyorum ya bir de olmazsa bebeğim ne olacak benim altınlarım yeniden nikah tazelerim yeter ki altınları taksınlar şaka tabii ki de arkasını aramam da düşünsene sırf o teyzemin küçük oğlu evleniyor yarım ona aldım, büyük oğlunun ikizleri oldu onlara iki çeyrek alıcam, ortanca oğlunun eşi hamile onunkine daha gebe olacak düğünde yurtdışından gelecekler kıyafet alıcam. Bu yaz teyzemin çocuğa ve torunlara çalışıyorum yani. Eh düğün var diye elbise alacağımı da düşünürsek bittim ben

haha kolay gelsin...
canım durumun neye yetiyosa onu tak..
içinden de ne geçiyosa..
boşver maddi şeyler bunlar bu kadar düşünme...

o zamana kadar artar herhalde. Ya da düşer. Sen de şimdi istemem sonra takarsınız ben size zamanını söylerim de

yok kız unuturlar falan sıcak sıcak olsun..
zaten ilk bebişte ne kopartırsan kar 2. bebiş avcunu yalamaya mahkum

tam alip kenara atma zamani, altin simdi düser yarin cikar
ama her daim güvenilir bi yatirim gibi geliyor bana

dejavu,
bak gunnur arkadaşımızın oğlu doğacakmış hayırlısıyla ona bir çeyrek, bende emeklilik çocuğu istiyorum, kıdemi var, ablalık hakkı var bana da bir yarım ayarla elin değmişken

Kuzum sen ne yaptın ya, ikiz bebeklerin her birine ayrı altın mı takacaksın, tak birtane çeyrek yeter, bir sürü giderin var zaten, kimse kalkıpta laf söyleyemez sana.

Altın fiyatları çok şişmişti, şimdi düşmesi normal ama öngörülen 1214 dolara kadar düşer mi orası belli olmaz, sonuçta destek direnç noktalarına bakıp analiz yapılıyor ama bazen piyasa gelişen bir olumlu bir haberle yönünü yukarı çevirebiliyor.

Alabildiğiniz kadar ucuzdan almanız dileğiyle altın zenginleri, gizli zenginler siziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…