🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
A Alya_sura88 canımm
Adamın maaşını bekliyorum bilezik almak için, donuma kadar soydun beni diyo, her maaş kendime altın günü yapıyorum, bende bırak içkim yok sigaram yok bi altınım var karışma diyorum
Bende av gibi maaş bekliyorum.İşe başladığımda bana çiçek göndermemiş boşuna para harcamayım sana veririm grama eklersin diye düşündüm diyorKendime ben yollayacağım okadarda kısarsa olmaz alışır cimri olur

Olsun bendede iki kredi var bende az az biriktirip yapılandırma yapmak istiyorum.Kenarda 10bin olsun artık onun üzerine birikeni yapılandırma yapmak istiyorum.Borcumuz bitti demeyide Allah nasip etsin inş
amin ınsAllah canım ben de ara ödeme yaptım gecen hafta.bizim de ev için hem ihtiyac hem konut cektik. ilk hedefim ıhtıyacı bıtırmek

Sende al bence krediyle altın ozaman kocan alışveriş için bakınamazAlışveriş derse altınları gösterirsin durulurBenimki altın bilmezdi şimdi alıştı
Kendine esofman almisti gecen gun fiyatini sordum
Guluyorrr pis pis

Yok kiz krediyle hayatta almaz biz hic kredi cekmedik biliyir musun

Yeni topic hayirli ugurlu olsun bol saglik huzur nese getirsin altin getirsin
Ben derin bir yorgunluk hissediyorum uykuluyum yanlizliktan bunaldim esimde eve tikildi kaldi gun sayiyorum
Esila çok şükür atlatmak üzeresin moralini yüksek tut

Bugünlerde geçecek normal hayatına döneceksin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…