Bende av gibi maaş bekliyorum.İşe başladığımda bana çiçek göndermemiş boşuna para harcamayım sana veririm grama eklersin diye düşündüm diyorAdamın maaşını bekliyorum bilezik almak için, donuma kadar soydun beni diyo, her maaş kendime altın günü yapıyorum, bende bırak içkim yok sigaram yok bi altınım var karışma diyorum
amin ınsAllah canım ben de ara ödeme yaptım gecen hafta.bizim de ev için hem ihtiyac hem konut cektik. ilk hedefim ıhtıyacı bıtırmekOlsun bendede iki kredi var bende az az biriktirip yapılandırma yapmak istiyorum.Kenarda 10bin olsun artık onun üzerine birikeni yapılandırma yapmak istiyorum.Borcumuz bitti demeyide Allah nasip etsin inş
Ayyyyy cok iyi yaaaa2Krediyle bilezik aldım o kadar, krize giriyorum bazen napim vücut istiyo
Sende al bence krediyle altın ozaman kocan alışveriş için bakınamazAyyyyy cok iyi yaaaa2
Kendine esofman almisti gecen gun fiyatini sordumSende al bence krediyle altın ozaman kocan alışveriş için bakınamazAlışveriş derse altınları gösterirsin durulur Benimki altın bilmezdi şimdi alıştı
Yapılandırma olunca güzel farkediyormu?Kolayca biter inş.amin ınsAllah canım ben de ara ödeme yaptım gecen hafta.bizim de ev için hem ihtiyac hem konut cektik. ilk hedefim ıhtıyacı bıtırmek
Aaa kredisiz insanmı olurKendine esofman almisti gecen gun fiyatini sordum
Guluyorrr pis pis
Yok kiz krediyle hayatta almaz biz hic kredi cekmedik biliyir musun
Esila çok şükür atlatmak üzeresin moralini yüksek tutYeni topic hayirli ugurlu olsun bol saglik huzur nese getirsin altin getirsin
Ben derin bir yorgunluk hissediyorum uykuluyum yanlizliktan bunaldim esimde eve tikildi kaldi gun sayiyorum
Ayyyy beni çok güldürdün sağolAsetonumu bulamadım taşınırken yok olmuş.Oje sürmüştüm uçları çıkmış.Bende dişledim tırnakladım tırnaklarım sızlıyor kimisi bogazıma yapıstıDaha 2 tırnak var be
HoşgeldinYeni topic hayirli ugurlu olsun bol saglik huzur nese getirsin altin getirsin
Ben derin bir yorgunluk hissediyorum uykuluyum yanlizliktan bunaldim esimde eve tikildi kaldi gun sayiyorum
Son 1.5kaldı onlarıda eşime dişleteyimAyyyy beni çok güldürdün sağol
Evlilik parasız kölelikYaaaa kek yaptım fırında çorba ocaktaçay koydum ne zaman mesaim bitecek
Kv de de var unutmaSon 1.5kaldı onlarıda eşime dişleteyimKız iyiki ayaklarıma sürmemişim
Ne mangal miO sever birazdan mangal yakacak
Kfkfjdjskska yaaaaaSon 1.5kaldı onlarıda eşime dişleteyimKız iyiki ayaklarıma sürmemişim