Çay içerken canın kahve nasıl istediŞişşitttttttt çay içiyom da canım kahve istiyor
Aşk olsun,sevgi olsun,huzur olsun,sağlık olsunAşk olsun sanatam etiket yapıyordum ayrıca sen benden davet mi bekliyorsun
Evet aslında kahve yapacaktım kızım çay istedi kahveye de üşendim sonraÇay içerken canın kahve nasıl istediçikolatanin etkisi mi
O zaman patlat bir keyif kahvesi çaydan sonraEvet aslında kahve yapacaktım kızım çay istedi kahveye de üşendim sonra
Canımsın yaaa bebek 2. Dişini çıkarttı kızın nasılAşk olsun,sevgi olsun,huzur olsun,sağlık olsunŞimdiden sevdim sayfayı
Ay hayırlı olsun yeni incisi canımCanımsın yaaa bebek 2. Dişini çıkarttı kızın nasıl
Yemiyor desemAy hayırlı olsun yeni incisi canımhuzuru,yemesi şuan daha iyidir inşallah bizimki bugün beni aglatti.cok babaciydi kendimi dışlanmış hissettim
Daha senden kapmasındaKızlar bence yarın benim 1 sarıkızım olacakkv bana olan borcunu getirecek diye Ümit ediyorum
Bak olabilir oDaha senden kapmasında
Sen yakacaksın mangal etler koktu beklerken hadiiiGeldim geldim
Kız ne çağırıp duruyon mangal mı yaktın haaaaaa
Kayınvalide altın yumurtlayacak inşİnş canım inş
Bir tane borç için bir tanede hediye getirir inş
Yarın kızları kebaba götürecemSen yakacaksın mangal etler koktu beklerken hadiii
O sever birazdan mangal yakacakÇay içerken canın kahve nasıl istediçikolatanin etkisi mi
oo yeni topigin hayırlı olsun tugcee bol sohbetli olsun
Olsun bendede iki kredi var bende az az biriktirip yapılandırma yapmak istiyorum.Kenarda 10bin olsun artık onun üzerine birikeni yapılandırma yapmak istiyorum.Borcumuz bitti demeyide Allah nasip etsin inşoo yeni topigin hayırlı olsun tugcee bol sohbetli olsun
okyonus canim benim birikimim artık dağ gibi olan kredimizi ödemek insAllah altınsız ama kredili olarak topiklerdeyım