Ben düğünden sonra zorunlu 1. Derece olmadığı sürece kimsenin kınasına gitmedim içim çok buruk nazarım değer diye kıskanıyorumHay Allah
Ben gelinlikten nefret etmistim
Toplamda 27 saat gelinlik giymisim ben etmiyimde kim etsin
Darısı kocamın başınaOff içim gitti şuan valla
Yıllardır sigara ile sürdürdüğüm beraberliği artık sarı kızlarımla sürdürmek istiyorum
Şaka bir yana en yakın zamanda bırakacağım gerçekten artık içmek istemiyorum bir süredir kendimi hazırlıyorum zaten bırakmak için.
Eskiden keyif aldığım için içerdim şuan aksine hiç keyif almıyorum.
Size de bildireceğim mutlu haberlerimi
Benim Kitaplar gelmedi yaokyonus senden aklima dustu 1 kitap bitirmek uzereyim belki tekrar eskisi gibi okuru.
Benim Kitaplar gelmedi yaBak yarın buna başlayacağım.Çocuğum kenarını yemiş biraz sayfalarda sorun yok ama kapak gitmiş
Yaaa bende piruzeyi okumayı çok istiyorum en yakın zamanda alıcam elimdekiler bitsinBenim Kitaplar gelmedi yaBak yarın buna başlayacağım.Çocuğum kenarını yemiş biraz sayfalarda sorun yok ama kapak gitmiş
İncir kuşarını oku önce sonra piruze ve oğulları.Ağlayarak okudum hepsini bakalım bu nasıl haber veririmYaaa bende piruzeyi okumayı çok istiyorum en yakın zamanda alıcam elimdekiler bitsin
Bitirince haber et güzelse bunuda alayım
AaaaBenim Kitaplar gelmedi yaBak yarın buna başlayacağım.Çocuğum kenarını yemiş biraz sayfalarda sorun yok ama kapak gitmiş
Benim şuan sepetimde ama okuyamadığım için almadım dahaYaaa bende piruzeyi okumayı çok istiyorum en yakın zamanda alıcam elimdekiler bitsin
Bitirince haber et güzelse bunuda alayım
Patates salatası aaaa uzun zamandır yemedim ve canım istediiyi ğeceler kızlar...ğiderken fikir olsun diye yazıyorum
mercimek çorbası
etli pazı sarması
patates salatası
yoğurt
30 dk filan önce yeterli zerya ben eşime öyle yapıyorumKızlar birşey sorcam
Buzluğa simit atmıştım
Çıkarırken kahvaltıdan önce çıkarsam hemen çözülür mü yoksa geceden mi çıkarayım
Yorgunluk ve baş dönmesi hali çok nadir olmaya başladı ama baş agrisi,sırt ağrısı ve kol bacak ağrısı geçmiyor tuce üstelik bayada siddetli oluyor.Birde hafta bir neredeyse bogazimiz yaniyor ve grip gibi bir gün geçiriyoruz ertesi sabah normale dönüyoruz.gorumcemle ve iş yeri hekimimizle de görüştük ikiside herkesde aynı sikayetler devam ediyor dedi.Hala kendini yorgun hissediyor musun cankuş
Kızlar birşey sorcam
Buzluğa simit atmıştım
Çıkarırken kahvaltıdan önce çıkarsam hemen çözülür mü yoksa geceden mi çıkarayım
Tamamdır teşekkür ediyorum30 dk filan önce yeterli zerya ben eşime öyle yapıyorum
Aynen ben de ısıtmayı düşünüyorum. Teşekkür ediyorumBen kisik ateste yavas yavas isitiyorum
Ama dikkat et kurumasin
En çok korktuğum şey bu ve senin saydığın herşeyi çevremden geçiren insanlarda yaşadıklarını söylüyorlar allah yardımcınız olsunYorgunluk ve baş dönmesi hali çok nadir olmaya başladı ama baş agrisi,sırt ağrısı ve kol bacak ağrısı geçmiyor tuce üstelik bayada siddetli oluyor.Birde hafta bir neredeyse bogazimiz yaniyor ve grip gibi bir gün geçiriyoruz ertesi sabah normale dönüyoruz.gorumcemle ve iş yeri hekimimizle de görüştük ikiside herkesde aynı sikayetler devam ediyor dedi.
Aynen ben de ısıtmayı düşünüyorum. Teşekkür ediyorum
En çok korktuğum şey bu ve senin saydığın herşeyi çevremden geçiren insanlarda yaşadıklarını söylüyorlar allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?