Altın yükseldi

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Altın "istihdamdan" güç bulduAltın, ABD istihdam verisinin kötü çıkmasının ardından bir ayın en yüksek seviyesine çıktı.

Altının onsu erken saatlerde 1254 dolara kadar çıktı ve son 1 ayın zirvesini gördü. Erken saatlerdeki yükselişin ardından gelen satışlarla altın 1250 dolara geriledi.

Peki dış piyasadaki bu tablo içeriye, altın fiyatlarına nasıl yansıdı?

24 Ayar Külçe Altın (Gr): 86 TL

Cumhuriyet Ata Lira: 578 TL

22 Ayar Bilezik (Gr): 84 TL

Lira Tam Ziynet: Bugün satış: 567 TL

Yarım Ziynet: Bugün satış: 284 TL

Çeyrek Ziynet: Sabah satış: 142 TL

Altın "istihdamdan" güç bulduAltın, ABD istihdam verisinin kötü çıkmasının ardından bir ayın en yüksek seviyesine çıktı.

Altının onsu erken saatlerde 1254 dolara kadar çıktı ve son 1 ayın zirvesini gördü. Erken saatlerdeki yükselişin ardından gelen satışlarla altın 1250 dolara geriledi.

Peki dış piyasadaki bu tablo içeriye, altın fiyatlarına nasıl yansıdı?

24 Ayar Külçe Altın (Gr): 86 TL

Cumhuriyet Ata Lira: 578 TL

22 Ayar Bilezik (Gr): 84 TL

Lira Tam Ziynet: Bugün satış: 567 TL

Yarım Ziynet: Bugün satış: 284 TL

Çeyrek Ziynet: Sabah satış: 142 TL

Altının bugün yönü hala aşağı da. Açıkcası ben 2014'ün ilk yarısında altının bu dalgalanmaları devam ettireceğini düşünüyorum. Peki ya siz? 1,239 dolar seviyesinde ve hala % 0, 49 oranında düşüş gözleniyor. :18:

Kızlar elimde 38 gr altınım var, altın düştüğünde yani 80,79 iken almıştım sizce bu aralar bozdurmakta fayda var mı? yoksa biraz daha beklemek daha mı iyi?

Kızlar elimde 38 gr altınım var, altın düştüğünde yani 80,79 iken almıştım sizce bu aralar bozdurmakta fayda var mı? yoksa biraz daha beklemek daha mı iyi?

Şu an 87.82 TL gramı eğer acil bir ihtiyaç yoksa bence bekle dursun uzun vadeli yatırım olsun. Ama acilse zarar etmeyeceksin o kesin.

Acil değil de 2-3 ay sonra lazım olabilir. Yükselir mi düşer mi onu kestirmek zor işte..

Altın fiyatlarının 2013 yılında geçirdiği dalgalanmalara bakıldığı zaman bunu söylemek gerçekten çok zor. Uzman ve analistler bunun için birçok analiz yapıyor. 2 - 3 aya ne olur bilemeyiz çünkü ABD tarafından yapılacak herhangi bir açıklama yüzünden altının 1 günde büyük düşüş gösterdiğini veya büyük yükseliş gösterdiğini gördük. Bence elinizdeki altını değerlendirmek için farklı yollar deneyin. En son okuduğum bir haber göre Amerikan dolarının 2014 performansı için olumlu yorumlar yapılıyor. Amerikan dolarıyla altın arasında ters ilişki vardır.

Altın fiyatlarının 2013 yılında geçirdiği dalgalanmalara bakıldığı zaman bunu söylemek gerçekten çok zor. Uzman ve analistler bunun için birçok analiz yapıyor. 2 - 3 aya ne olur bilemeyiz çünkü ABD tarafından yapılacak herhangi bir açıklama yüzünden altının 1 günde büyük düşüş gösterdiğini veya büyük yükseliş gösterdiğini gördük. Bence elinizdeki altını değerlendirmek için farklı yollar deneyin. En son okuduğum bir haber göre Amerikan dolarının 2014 performansı için olumlu yorumlar yapılıyor. Amerikan dolarıyla altın arasında ters ilişki vardır.

Haklısınız dolar için olumlu yorumlar yapılıyor benim de takipettiğim kadarıyla. Teşekkürler

X