ALTIN TAVSIYELER

om2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2020
7
6
37
altin almak isteyenlere bi kaç ip ucu: kredi kartindan taksitli nakit avans cekip ayni bankadan altin alabilirsiniz( mesela garanti) 2.seçenek n11 de isçiliksiz bilezik var 22 ayar bunuda 6 taksitle alabiliyosunuz ( hafta icleri %2 indirim var) peşin parası olanlar icin tfx target iyi bi secenek ama su an yuksek makas var, alıp diger bankalara eft yapabiliyosunuz. ucuz olarak akbank ve garanti var pesin alacaklar için ama eft yok orda bozduracaksiniz. şu an icin benim kullandigim enpara, fiyat aralığı gayet iyi. kuyumculari saymıyorum bile kan emici onlar uzak durun.

altın ons fiyatı÷31.1×bizdeki dolar kuru=bizdeki altın fiyatını verir...........

22 ayar bilezik×0.916= 24 ayar has altın gramını verir.........

1 ceyrek altın= 1.6065 gr 24 ayar altın eder

altın al sat aracı değildir, biriktirme aracıdır. dedigim bankalardan 0.10 gram bile alabilirsiniz

Eklentiler

• images (5).jpeg
    images (5).jpeg
    36,3 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba inanın bu konu için buraya üye oldum ve acilen sormak istedim gerçekten bi kuyumcudan daha daha iyi anlattınız ama ben şimdi çeyrek altın falan almayacağım da bir ürün için soracağım bunu bunu da anlatır mısınız rica etsem ? Kuyumcu diyor taşlı taşsız emin de olamadım ama outlet altın dedikleri bu site gerçekten çok ucuzuz diyor ama doğru mu yanlış mı anlamadım mesela bu ürün de var taşlı diyorlar daha ucuz diyorlar ama bence güzel pahalı mı ucuz mu da anlamadım taşlı firuze takım bana bu taşlılar için de hesaplamamda yardımcı olur musunuz rica etsem? Gerçekten çok ama çok teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
X