nefisenin saçı gibimi istiyosunuz eğer öyleyse bence önce açık bir küllü renkle boyayın çünkü koyu küllü kumral da genelde saçı simsiyah yapıyor en azından turunculuklar gider birkaçgün sonrada istediğiiz renge boyayın o renk kahvemi kestanemi tamda anlaşılmıyo ama ondada sanki kızıllık var gibiEki Görüntüle 175201 Eki Görüntüle 175202
ilk resim 9olmasını istediğimdi.. çağlanın çok açık rengi olduEki Görüntüle 175203
böyle olabilirmi? kapatabilirmiyim? ne olur yardım edin bana:84:
lütfen üzülme ben inanıyorum bu ayın en güzel gelini olacaksın sakın saçlarını takma bence ilk resimdeki gibi istiyorsan çokta koyultma çok açık küllü kumral al o güne kadar birkaç boyama güzelde bir bakım yaparsın şimdikinden güzel olur zaten bütün gelinler güzeldir yeterki yüzünüz gülsün saçlar duakla çiçekle bence çok güzel olur sakın saçlarınız için en güzel gününüzü mahvetmeyin bunlar nasılsa düzelir başka dertler olmasın bence bir an önce karar verin ve boyayın kendinizi bundan daha kötü hissetmiyeceğinize eminim bende kara verene kadar çok zorlandım ama sonra boyayınca baktım eski haline göre çok daha iyi oldu ve hala denemeye devam ediyorum arada birde doğal bakımlar yapınca valla saçım eskisinden çok daha güzel oldu henüz istediğim renge kavuşmadım ama hiç olumsuz düşünmüyorum inanıyorum başaracağım hadi gülümseyin herşey daha güzel olacak inanıyorum sevgilercnm çok teşekkür ederim sana. küllü kumrala boyatmalıyım ozaman. yada kendim alıp boyayım.. okadar üzülüorumki anlatamam.bnm istediğim saç rengiyle (ilk foto) sonuç ne alaka? düğünüme 11 gün kala bu kadar cesaretli olmamalıydım.. büyük riskti yaptığım.. sonucunuda katlanmam gerekecek malesef:18:
bencede kesinlikle çokk haklısınızzcnm acele etme daha 11 günün varmış ben o kadar zamana kaç kere boya yaparımhazır o kadar açılmışken nişanlın da sarı istiyorken koyulaştırma bence koletonun küllü sarıları gayet iyi 11.1 alıp küçük bir kısmında dene istediğin tonu kendin ayarlarsın...
koyulaştırma işin kolay kısmı baktın olmuyor küllü koyu kumral ya da kahve alıp boyarsın...
kıyamam sana
canım benım sacım kaç kere turuncu oldu unuttum valla
sarıyı 11 senedır kullanıyom özenıyom koyu yapıyom hade yıne acıom amaa kızıl ve turunculuk kalıo dedıgın gıbı cıcekcı gıbım oluyom
sana eger koyu ıstemıyosan benım su ankı sacımı tarıf edıcem
dıplerımı guzelce tup boya yanlız onu belırteyım koyu kullu sarı boyadım
tarakla asaga cekerek taradım
sora sıra geldı uclara uclara usenmeyıp acıcı aldım bır gusel tekrar surdum tarakla krepe yaptım
dehset olduuuuuuuuuuuu
söle smleyım sana uclar bebek sarısı dıplerdeee koyu sarıııııı
bunu dene derım sarı ıstıyosan
soruların ıcın msj atabılırsın
ya cnm okudumda küllü renkler için yeşillik verio fln yazmışlar.. hemende gitmiomuş.. sonra hulk gibi gezmeyim yeşil yeşilgüleyimmi ağlayımmı bilemedim halime valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?