Saç Rengi ve Saç Boyama altın sarıyı koyulaştırmak istiorum nolur bana yardım edin

bambucan

kocam ve kızım herşeyim..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
876
132
123
arkadaşlar saçlarımda balyaj vardı ama yaklaşık 1.5 senedir boyatmadığım için uçlarında kalmıştı sadece.. kendi saç rengimde biraz koyu kumraldım.. 23nde düğünüm var ve nişanlım istediği için sarı yapayım dedim.. ama şuan saç rengim havuç kafa gibi altın rengi gibi fena oldu.. kolay koyulaştırabilirmiyim? küllü kumral fln yani olmazmı? nolur yardım edin bana.. resimde koycam

Son düzenleme:

ilk resim 9olmasını istediğimdi.. çağlanın çok açık rengi oldu
böyle olabilirmi? kapatabilirmiyim? ne olur yardım edin bana :84:

öncelikle hayırlı olsun mutluluklar dilerim ..güvendiğiz bir kuaför aslında size daha iyi yardımcı olur ama bildiğim kadarıyla o kızıllıkları turunculukları küllü renkler alıyor ama bir kerede istediğiniz saça belki kavuşamazsınız çünkü aynı şeyleri bende yaşıyorum biraz zaman alıyor rengin oturması sizn düğünde yakında bence bir kuaföre istediğiniz rengi gösterin bir kerede yapsın sonra siz ona uygun belki dip boyalarınzı yaparsınız kolay gelsin

Işin kötü tarafı bunu güvendiğim bi kuaförün yapmış olması zaten.. Işyerindeyim şuan ve herkes bana havuç kafa dio.. Kimisi çingene gibi olmuşsun dio( offff düğün öncesi çektiğim çileye bakın kızlar yaa nolur yardım edin bana:84:

nefisenin saçı gibimi istiyosunuz eğer öyleyse bence önce açık bir küllü renkle boyayın çünkü koyu küllü kumral da genelde saçı simsiyah yapıyor en azından turunculuklar gider birkaçgün sonrada istediğiiz renge boyayın o renk kahvemi kestanemi tamda anlaşılmıyo ama ondada sanki kızıllık var gibi

cnm çok teşekkür ederim sana. küllü kumrala boyatmalıyım ozaman. yada kendim alıp boyayım.. okadar üzülüorumki anlatamam.bnm istediğim saç rengiyle (ilk foto) sonuç ne alaka? düğünüme 11 gün kala bu kadar cesaretli olmamalıydım.. büyük riskti yaptığım.. sonucunuda katlanmam gerekecek malesef:18:

cnm acele etme daha 11 günün varmış ben o kadar zamana kaç kere boya yaparım hazır o kadar açılmışken nişanlın da sarı istiyorken koyulaştırma bence koletonun küllü sarıları gayet iyi 11.1 alıp küçük bir kısmında dene istediğin tonu kendin ayarlarsın...

koyulaştırma işin kolay kısmı baktın olmuyor küllü koyu kumral ya da kahve alıp boyarsın...

lütfen üzülme ben inanıyorum bu ayın en güzel gelini olacaksın sakın saçlarını takma bence ilk resimdeki gibi istiyorsan çokta koyultma çok açık küllü kumral al o güne kadar birkaç boyama güzelde bir bakım yaparsın şimdikinden güzel olur zaten bütün gelinler güzeldir yeterki yüzünüz gülsün saçlar duakla çiçekle bence çok güzel olur sakın saçlarınız için en güzel gününüzü mahvetmeyin bunlar nasılsa düzelir başka dertler olmasın bence bir an önce karar verin ve boyayın kendinizi bundan daha kötü hissetmiyeceğinize eminim bende kara verene kadar çok zorlandım ama sonra boyayınca baktım eski haline göre çok daha iyi oldu ve hala denemeye devam ediyorum arada birde doğal bakımlar yapınca valla saçım eskisinden çok daha güzel oldu henüz istediğim renge kavuşmadım ama hiç olumsuz düşünmüyorum inanıyorum başaracağım hadi gülümseyin herşey daha güzel olacak inanıyorum sevgiler

bencede kesinlikle çokk haklısınızz

kıyamam sana
canım benım sacım kaç kere turuncu oldu unuttum valla
sarıyı 11 senedır kullanıyom özenıyom koyu yapıyom hade yıne acıom amaa kızıl ve turunculuk kalıo dedıgın gıbı cıcekcı gıbım oluyom
sana eger koyu ıstemıyosan benım su ankı sacımı tarıf edıcem
dıplerımı guzelce tup boya yanlız onu belırteyım koyu kullu sarı boyadım
tarakla asaga cekerek taradım
sora sıra geldı uclara uclara usenmeyıp acıcı aldım bır gusel tekrar surdum tarakla krepe yaptım
dehset olduuuuuuuuuuuu
söle smleyım sana uclar bebek sarısı dıplerdeee koyu sarıııııı
bunu dene derım sarı ıstıyosan
soruların ıcın msj atabılırsın

[kuaförü arayıp sordum.. bakır tonlarında yaparız dedi.. şunun gibi:Eki Görüntüle 175387 ama o kadar korkuorumki.. diorumki ben kökten çözüm dah fazla riske atmadan şöyle yaptırayımATTACH=CONFIG]175388[/ATTACH] ne dersiniz kızlar

kızlar valla inanın rahatlattınız beni.. bi iki gün bekleyim saçlarımıda beyaz sabunla yıkayım.. bakayım olmazsa dediğnizi uygulycm artık.. çirkin gelin olmak istemiorum ben yaaaa

kızlaaaaarrrrrrrrrr çookk mutluuuuuuuyuuuuuuuuuuum.. boyattım saçlarımı yeniden.. kışkırtıcı kahve sonra bilmem ne bilmem ne derken bikaç tüp boyadan karışım yaparak uyguladı.. kafamdaki o turuncu saç yerini kahverengiye bıraktı.. uçlarımda çok açık sarılar vardıya hani turuncuya boyayınca beyazlaşan.. onlarda çok açık kahve oldu ve sanki özellikle gölge attırmışım gibi:)) ohhhh okadar rahatladımki anlatamam.. saçlarım yancak boya tutmıcak die çok korkuodum:)) hee itraf edeyim güneşte azcık kızıllık var gigi:)))) hahaa ama olsunn turuncu kafa olmaktan çok daha ii.... beni zor zamanımda rahatlatan arkadaşlara çoookkk teşekkür ediorummmmm... ( hele ablamaaaa ahh ne çekti benden)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…