How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama altın sarısından başka bir renge dönüş (resimli)

kaldem

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
373
177
303
İzmir
resimupload.com/ds971068057_1.html
resimupload.com/ds924615096_2.html

başlarına www konulunca görünüyor

merkaba kızlar zemuszemus, saçlarımal iilgili bir sorum var. benim saçlarımda suan koleston altın sarısı var ve ben küç.ük sırlar dizisindeki sinem kobalın saçlarını çok begeniyorum. kuaförüm önce küllü tonlarına boyayalım dedi ama ben önce koyulaştırmasına anlam veremedim. bu konuda hepinizin basından geçmiş ya da yakınlarınızda gördüğünüz olaylar var. benim saçımı çok yıprattılar zaten şimdi kendim boyuyorum.

kucuksirlar.bolumizle.tv/images/oyuncular/su_sinemkobal.jpg
tonu nsıl elde edebilirim lütfen yardım edin...

Son düzenleme:
canım sinem kobalda röfle var ama ton olarak bakırlığı olan bir sarı bu. aslına sorarsan ben bu tonu bire bir palette bronz kahve (6.68) ile palette sarı (9.5) karıştırarak elde ettim. senin saçların tek renk. kuaför bu nedenle koyulaştırmıştır saçını. yani koyulaştırıp röfle atmak için. ama bu sefer de saçların çok yıpranır. zaten uçlarında yıpranma var. bu işlemi saçların kaldırmaz. kendin yapabileceksen eğer saçlarına önce koyu karamel ya da karamel tonlarında bir boyayla röfle yapar gibi paket paket saçlarını ayırıp boya. diplere değdirerek ama. sonra da bronz kahveyle sarıyı karıştırıp tüm saçına uygula. böylece koyu karamel yaptığın yerlerin rengi değişmez sarı yerler de sinem kobalınki gibi bir renk alır. sonra da saçların uzadıkça koyu karamelden dip boyası yaparsın. sarı kısımlar iyice uzayınca da röfle yaptırırsın. bu şekilde olur ama bir hayli zor olur...bak kuaför bile bunu yapmaya yanaşmayıp direkt koyultup röfle yapmayı düşünmüş. o daha kolay ama yıpratıcı...

lolalucy teşekkürederim fikirlerin için. ben karamelden yeni çıktım onun için karamel ne bilim ürkütücü geliyor bana off.. hatun olmak ne zor iş ya.. erkek olsaydım kestirirdim karışık dikerdim oh ne ala...

ay o turuncu ya bence boşver..günlük halini görsen bence vazgeçerdin..şöyle saçını küllü açık kumral yap..(altınsarısındaki bakırı küllü tonlar kapatır).sonra üstüne açıksarı yada platin balyaj attır..çok begenirsin

ben saçımı açık sarıya boyamıştım kendim tabi haliyle kumral saçım açık karamel oldu ve daha sonra üstüne kuaförde röfle yaptırdım şimdi senin istediğin sinem kobal tonlarında bence sende saçını açık karamel elde ettikten sonra röfle yaptır

sinem kobalın taban rengi acık karamel gibi
üstüne sarı balyajlar atılmıs kesin bi koaför eli değmeli böyle istiyorsan

hım anladım kızlar. teşekkürederim tek tek mesajlarınız için..peki madem. ya lolalucy nin dediği gibi karamel alıp kendim röfle yapar gibi atıcam ya elekona nın dediği gibi işimi şansa bırakmadan küllüye boyucam öyle röfle yaptırıcam selmat ve akitra nın söylediklerine kulak verip önce açık karamele boyayıp kuaför yolunu tutucam...eyvahedigeldismile 3 secenegim ve altın sarısı saçlarım var yaaamafoldumben

Back