herkese selamlar öncelikle benim saclarim röfleliydi resim falanda koydum neyse ben röflenin üzerine karamel kahve boyadim kizilimsi koyu bir renk oldu sonra ben su sacin üstüne almanyada var sadece , trde yok schwarzkopfun koyu saclar icin sari bir renk saci aciyor onu aldim ve uyguladim acik turuncu oldu sonra bu saca ben 9.1 loreal sürdüm hafif kirdi turunculugunu ama hic kapatmadi ve bugunde gittim loreal 7.1 aldim onu sürdüm turunculugu kapatti ama ilk seferde renk tabiki hemen iyi olmuyor(röflelerimde ortaya cikti sanirsam) simdi sorum su arkadaslar ben altin sarisi rengi istiyorum zaten o renk icin bu kadar zahmet ettim bir dahaki sefere loreal 7.1 yerine direk altin sarisi sürsem turunculasma yada ne bileyim birsey olurmu yani direk altin sarisina boyasam olurmu ikinci boyamamda? ve eger olur derseniz ne zaman boyayim daha bugun loreala boyadim 2 hafta sonra boyasam olur mu?
bende iki zemin vardı hatta biri senin saçından daha koyuydu altları koyu kestaneydi ama sim siyah gibiydi üstlerde de kendi saçım gelmişti...oda resimde görünüyor zaten...
İstediğin renk buysa boya derim ben...Zaten altın sarısında altınımsı turuncumsu olduğu için sorun olmaz yani turuncu olmaz bence..
buarada saç ilk başta çok iğrenç bir renk oluyor 1 2 haftada bu renge oturuyor yıkadıkça açılıyor onu söyleyimde
Ben ilk başta alışamadım çok değişik oldu diye
buarada saç ilk başta çok iğrenç bir renk oluyor 1 2 haftada bu renge oturuyor yıkadıkça açılıyor onu söyleyimde
Ben ilk başta alışamadım çok değişik oldu diye
tskler canim ilgin ve yardimlarin icin iki hafta sonra direk altin sarisina boyayim ben o zaman :)) zaten bugun turuncu turuncu dolastim ise gittim birde öyle sacla daha igrenci olamaz sanirim