- Konu Sahibi maviojelikiz
-
Kızlar çok teşekkür ederim ya hemen yetiştiniz sağolun :)
O zaman neva ya da palette arasından seçim yapayım.
bi de saçı sanki altın sarısına gölge atılmış gibi duuyodu halbuki tek renkti hep palete ile boyuyomuş altın sarısına
Gidip boyayı aldım kızlar, aldığım yerin çalışanlarına sordum iki boyayı da, neva color bu zemine daha iyi olur akmaz vs. dediler..
Bu akşam boyama fırsatım oldu ancak, boyadım. Benimki kutudaki renge benzemedi ama her zeminde farklı durur takdir edersiniz ki.
Her neyse... Sonucu söyleyemek gerekirse şu an yüzümden düşen bin parça, mutsuzum. Ha renk kötü değil, ama hayalimdeki değil kesinlikle. İstediğim renkle uzaktan yakından alakası yok. Ben çok hafif turuncuya dönük tatlı bir altın sarısı bekliyordum ama olmadı. O küllülük falan kaldı sanki saçımda.. Ne yapacağım hiçbir fikrim yok.
Eki Görüntüle 527732 Eki Görüntüle 527733 Eki Görüntüle 527734 Eki Görüntüle 527735 Eki Görüntüle 527737 Eki Görüntüle 527738
İstediğim, hayalimdeki bu tarz renklerdi. Claudia Schiffer'ın siyah elbiseli bacak bacak üstüne attığı fotoğrafındakinin biraz açığı belki. Eklediklerim de tamamiyle aynı tonlar değil aslında ama bu tarz işte, hafif turuncuya dönük, tatlı, parlak böyle. Anlatabilmişimdir umarım istediğim tarzı. Beyaz tenliyim de ben, yakışacağını düşünüyorum. Platinler küllüler falan soluk, olgun gösteriyor çünkü.
Ama nasıl yaparım ne yaparım hiç bilmiyorum.
İşte dedim ya aldığım yer neva color'ı önerdi altın yansımalı istiyorsanız 9.3 istediğiniz sonucu verir dedi aldım.. Palette yakındı istediğime demekNe renkti arkadaşının zemin rengi? Yani 10.65'i boyamadan önce :)
Ne bileyim pek anlamıyorum bu işlerden ben:) Palette aklımda. Koleston da güzel gibi, eğer kutudakiyle aynı olacaksa o da olabilir hoşuma gitti. İyice araştırayım da kararsız kalırsam son çare kuaför.
Benim zemin hafif küllü olduğu için midir nedir bilmiyorum, o küllülük gitmedi pek. Bal sarısı da olmadı, turuncu yansıma zaten hiç yok :/ Her saçta değişiklik gösteriyordur belki ama bende saman sarısı gibi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?