El Sanatları Altın sarısı bujiteri takılarımız için yardım

zerzevat

Guru
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2007
260
5
ya kızlar bişey sorcam ya akıl verin bana.. senağlama
yuzuklerim ve küperlerim cok degerlidir benim. altın sarısı da en sewdigim renklerden..
bijuteri altın sarısı yuzuk ve küpelerim var fakat cok sık kulllandıgım için renkleri soldu gitti.
gri gibi bi metal rengi cıktı alttan.. atmaya kıyamıyorum.. ya napcam bana akıl werin.. özel boyası falan varmı bunları tekrar sarartmak için 18-22 ayar altın tonlarında.. :sm_confused: aylardır düşünüyorum bulamıyorum bişey altın suyuna batırtmak cözüm olurmu cok pahalıya mal olurmu özel bu renk metal boyası varmı nolur yardımcı olun

altın rengi boyayla boyayabilirsin
hatta benim kardesim gümüş rengi yüzüğünü
altın rengi ojeyle boyadı çok hoş oldu

bildiğim kadarıyla akrilik boya kullanman lazım
ya da hobi malzemeleri satan yerlerde çeşitli boyalar bulabilirsin

ay evet cok iyi fikir yaa cok sagooll cewremdeki bi cok insan bu dertten muzdarip de bi aklımıza gelmedi alyans tarzında yuzuk alıp takıyo arkadaslar rengi solunca yeni bi tane daha alıolar falan..:)

Sprey boyalar da var üzerine biraz uzaktan püskürtürsün hem hiçbir iz kalmaz hem de bir daha solmaz..Altın yaldızlısını alabilirsin..
Evdeki sandalyelerin ayakları paslanmıştı,evsahibi bırakmış bu evde atmak istemedim,gümüş rengiyle boyadım çok güzel oldu pırıl pırıl..
Nalburdan almıştım spreyi de..Belki işine yarar..

ya altın suyuna batır dediler tam istedigim gibi olurmuş.. acaba kuyumcuya mı götürmem gerekecek bunun için takılarımı?

ewet gercek altın gibi dursunlar istiyorum takıları. o yuzden altın suyu mantuklı geldi.. keske aldıklarımızın rengi hic solmasa.. takıları aldıgım yere sordum onlar da caresi yok dediler

cnm maalesef altın suyuna batırınca da rengi soluyor takıların. ben gümüş kolyemi batırtmıştım ama zamanla soldu

canım takını ilk aldığında parlatıcı oje sürersen rengi kararmıyor.sonrada suya sokmamaya çalış.ama kararanlar için maalesef bir fikrim yok arkadaşım

bende altın rengi bir yüzük alırken özellikle satıcı parfüm vede çamaşır suyundan uzak tutmamı söylemişti.yüzüğüm beyazladı ojede sürdüm,spreylede boyadım ama nafile ne yaptıysam eski haline döndüremedim.sonunda çok severek aldığım herkezin altın sandığı yüzüğümü attım.sonra aldığımıda sadece özel şeylerde takıyorum birkaç saatliğine yani 2 senedirde hiç birşey olmadı memnunum.

arkadaşım benimde altın takılarım zamanla karadı ben onları altın suyuna batırdım sonra üzerine şeffaf parlatıcı sürdüm çok güzel parladı hemde bi daha kararmadı tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…