Kızlar, saçımı 1 senedir Koleston un 9.3 altın sarısına boyuyorum. Ama artık sıkıldım. Saçlarıma kat attırıp rengini de koleston 11.1 küllü sarıya boyamayı düşünüyorum.
1) Saçımda yeşerme veya mavileşme olur mu? Bunu önlemek için açıcı kullanmam gerekir mi?
2) Küllü sarı renkte tavsiye edebileceğiniz başka bir boya markası var mı?
kolestona boyayan bırınde oldu valla yeserme mıydı mavımıydı.baska markanınkıne boyayın.bırde mumkunse resım koyarmısınız altın sarı ıstıyorum ama bakırlık oluyor dıyorlar.ben canlı parlak bır sarı ıstıyorum sacımda.resımdekı renk ıcın kullu platın bence daha mantıklı.
kolestona boyayan bırınde oldu valla yeserme mıydı mavımıydı.baska markanınkıne boyayın.bırde mumkunse resım koyarmısınız altın sarı ıstıyorum ama bakırlık oluyor dıyorlar.ben canlı parlak bır sarı ıstıyorum sacımda.resımdekı renk ıcın kullu platın bence daha mantıklı.
Evet canım. Ben de baktım o konuya. Napsam açıcı ile açsam mı acaba boyamadan önce? Koleston kullanmak istiyorum iyi bir boya markası bence ama bakalım.. Şu anki saçımın fotosunu mu istiyorsun? Evet biraz bakırlık mı desem turunculuk mu desem o dediklerinden oluyor işte
Evet canım. Ben de baktım o konuya. Napsam açıcı ile açsam mı acaba boyamadan önce? Koleston kullanmak istiyorum iyi bir boya markası bence ama bakalım.. Şu anki saçımın fotosunu mu istiyorsun? Evet biraz bakırlık mı desem turunculuk mu desem o dediklerinden oluyor işte
bence acıcı kullanma yıpratma zaten zemın uygun.bulabılırsen ıgora platın sarı al boya hem akmıyor o marka.bulmak zor ıste yoksa en ıyı marka ıgora.arkadasların tavsıyesı boya oncesı hındıstancevızı yagını bende kullandım once actım paletteyle sonrada 2 defa boyadım sacımı 3 ıslem oldu hepsınıde 15 dun ıcerısınde yaptım.saclarım gayet ıyı tavsıye ederım.