merhaba orta kahve saçımın rengi.En son 2 ay önce palette altın parıltılı çikolataya boyamıştım şu anda bayağı aktı soldu rengi.Orta kahve diyebileceğimiz hafif bakırlıkta var bir renge dönüştü.Bende biraz daha ışıltı katmak ve açmak için daha açık olan toffee aldım dün ama boyamadım.Akşam boyayacağım.Nasıl bir renk olur tutarmı acaba?Yada başka bir boyayla toffeeyi karıştırsam nasıl olur?
bence de öyle yap önce saçının bi tutamını boya eğer renk hoşuna giderse tamamını boya ve aynı süre beklet tutamla yani yoksa farklı bi renk açığa çıkabilir
merhaba orta kahve saçımın rengi.En son 2 ay önce palette altın parıltılı çikolataya boyamıştım şu anda bayağı aktı soldu rengi.Orta kahve diyebileceğimiz hafif bakırlıkta var bir renge dönüştü.Bende biraz daha ışıltı katmak ve açmak için daha açık olan toffee aldım dün ama boyamadım.Akşam boyayacağım.Nasıl bir renk olur tutarmı acaba?Yada başka bir boyayla toffeeyi karıştırsam nasıl olur?
ben 1 hafta önce boyadım bu rengi..yalnız benim saçım sarıydı onun üzerine boyadım,gayet hoş bir renk oldu ne açık ne koyu...yansımasında hafif bir bakırlık var ama bakırlık sevmeyen biri olarak beni rahatsız etmedi ve saçlarım daha parlak oldu,umarım aydınlatıcı olmuştur..