Saç Rengi ve Saç Boyama Altın pırıltılı toffee boyayan var mı?

ask2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
636
4
66
Diğer
merhaba orta kahve saçımın rengi.En son 2 ay önce palette altın parıltılı çikolataya boyamıştım şu anda bayağı aktı soldu rengi.Orta kahve diyebileceğimiz hafif bakırlıkta var bir renge dönüştü.Bende biraz daha ışıltı katmak ve açmak için daha açık olan toffee aldım dün ama boyamadım.Akşam boyayacağım.Nasıl bir renk olur tutarmı acaba?Yada başka bir boyayla toffeeyi karıştırsam nasıl olur?

toffe çok tatlı bi renk arkadaşım boyamış çok güzel oluyormuş tatlım saçının ucunda dene bi beğenirsen tamamını boyarsın

bence de öyle yap önce saçının bi tutamını boya eğer renk hoşuna giderse tamamını boya ve aynı süre beklet tutamla yani yoksa farklı bi renk açığa çıkabilir

ben 1 hafta önce boyadım bu rengi..yalnız benim saçım sarıydı onun üzerine boyadım,gayet hoş bir renk oldu ne açık ne koyu...yansımasında hafif bir bakırlık var ama bakırlık sevmeyen biri olarak beni rahatsız etmedi ve saçlarım daha parlak oldu,umarım aydınlatıcı olmuştur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…