• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Altın Parıltılı Toffee boyadım (resimli)

petunya_87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
189
1
96
37
Ankara
kızlar bu rengin kutudakiyle alakası yok. saçım orta kumral olmasına rağmen koyu oldu. yine de fena değil. bu arada 25 dak. bekletmiştim beyazlarımı tam kapatmamış bi dahakine açık kumral deneyeceğil. bu renk benden sınıfı geçemedi. flashlı ve normal çekim fotoları ekliyorum. $IMG_2984.jpg $IMG_2989.jpg $IMG_2984.jpg $IMG_2989.jpg $IMG_2984.jpg $IMG_2989.jpg

çok teşekkür ederim. şimdi rengi açıldı ,doreleşti çok tatlı bir renk oldu severek kullanıyorumm:1:

Üst konularda yazmıstım, sacımı küllü tonlara boyamak istemistim ama malesef turunculastı üstüne de küllü kumral vurmustum ve turunculuk daha hakim oldu bekliyordum aslında =) Renk acık kahve gibi güneste sarı gibi de yansıyor turuncu gibi de tabii ben hic turunculuk kalmasın istiyorum altın parıltılar olsun da ne olursa olsun dedim ve palette altın parıltılı toffee' yi almayı düsünüyordum..

Renk güzel ama oda turunculastırır sanırsam kutuda durdugu gibi sacta durmuyor meret seyler. ?

aktıktan sonra turuncıulasma değil de bakırlaşmalar oluyor evet, ben 7.3 kumral doreye dönmüştüm bu yaz ama şimdi yeniden 7.65 yapmayı dusunyorum, herkes cok yakıstıgını soyledı

Back