Saç Rengi ve Saç Boyama altın parıltılı çikolataya boyadığım saçlarım..

evet zaman gerekiyor bende sabırsızım,sinir oluyorum:)
loreal marijinal bulunduğum yerde yok ki
bende o boyadan almak istiyrum aslında..

Bende sendenim şimdi olsun,hemen olsun istiyorum ama malesef biraz zaman gerek Benim bulunduğum yerde de yok gidiyorum eminönüne alıp geliyorum.Sen nerede oturuyorsun canım?

Bende sendenim şimdi olsun,hemen olsun istiyorum ama malesef biraz zaman gerek Benim bulunduğum yerde de yok gidiyorum eminönüne alıp geliyorum.Sen nerede oturuyorsun canım?
ben manisa merkezdeyim canım eskiden ıgora satan yer vardı o da satmıyor artık...
küllü tonlara2-3 kez aktıkça boyamak zaman alıcak ne yapıcam bilmiyorum ,saçımdaki akıyor hızla 4 gün sonra tatile gidicez böyle kalakalacağım anlayacağın...

Sitelerden falan araştır bakalım canım belki bulursun satan bir yer.Aktıkça boyıycaz aktıkça boyıycaz bu boyle dönüp duracak taa ki renk oturup turuncular olmayana kadar. :97: Yaz ya bir de sürekli saç yıkanıyor yıkadıkça rengi daha fazla akıyor.. evdeyim bakalım bu aralar elimden geldikçe pek fazla yıkamamaya çalışcam boyayana kadar.:97: Sen en iyisi yanına boyalı saçlara göre olan şampuan saç kremi vs. al canım mümkün olduğu kadar az aksın saçından boya

çok beğendm benmde bu renge saçımı boyayasım var ama hala karar veremedim boyasam mı boyamasam mııı :26: :26:

Tutmaz canım siyahtan açık renge dönmesi çok zor bunu kendn yapmak istiyosan başaramazsın

of ya... zaten yakn zamanda yaktm saçlarımı.. kuaför yaktı daha doğrusu... koptu gitti saçlarm... 8 aydır falan da siyh kullnıyorm.. ama sıkldm bi değişklk olsn dedm.. ama yok yine saçlarımn kopmasını göze alamam.... daha yeni yeni kendine geldi.... çok teşkkrler cvp için cnm..

güle güle kullan canım çok güzel olmuş :) ben evde boya yaptığımda nedense saç diplerim hep turuncu oluyor sende öyle bişi olmamış sanırım ekstra bişi yaptın mı ya da ben hatalı bişiler mi yapıyorum acaba turunculuğun sebebini bilen var mı??

Saçım şu anki hali bu sizinki de böylemiydi bilmiyorum turuncuklar var kuaföre gitsemde istediğim renk olmuyo sizin fönlü hali çok begendım güle gule kullan sizin renkten yapsam aynısı olur mu dersiniz

Eklentiler

• 4F73D918-22EF-474F-937B-CFA71D2F477C.jpeg
    83,3 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…