• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama altın parıltılı çikolataya boyadığım saçlarım..

Nil

KK Kro
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
8.822
105
363
İzmir
saçım küllü kumraldı ama turuncu yansımaları da vardı,oryalle açılmıştı yakın zamanda.turunculuklar gitsin diye yoğun küllü tonlara bo boyamıştım yeşile çalan duman rengi halini almıştı mat ve kötü bir ton olmuştu son hali ve üzerine altın parıltılı çikolata boyadım sonuç böyle oldu:) merak edenlere fikir olur umarım.boyanın içinden 9 luk oksidan çıkıyor,orta tonda bir renk:)

palette altın parıltılı çikolota 5.5

$001.jpg $002.jpg $003.jpg $004.jpg
fönlü hali aşağıda..

Son düzenleme:
Renk hoş ve doğal durmuş güle güle kullan.Ama keşke rengin yansımalarını tam anlamamız açısından fön de çekseydin.Çok oluyorum biliyorum ama hadi bir düzleştir de öyle resmini de koy :1:

çok güzel olmuş beğendim ben eski haline nazaran çok hoş olmuş güle güle kullan cnm :46:

çok hoş bi ton olmuş çikolata kahve gibi koyu değil güle güle kullan:16:

Renk hoş ve doğal durmuş güle güle kullan.Ama keşke rengin yansımalarını tam anlamamız açısından fön de çekseydin.Çok oluyorum biliyorum ama hadi bir düzleştir de öyle resmini de koy :1:

aklıma geldi düzleştirmek ama üşendim:) eklemeye çalışırım akşama yada yarına birtutamını düzleştirip en azından..

çok güzel olmuş beğendim ben eski haline nazaran çok hoş olmuş güle güle kullan cnm :46:

evet eski hali çok fena idi,bu kadar iyi çıkmasnı beklemiyordum işin aslı:)

çok hoş bi ton olmuş çikolata kahve gibi koyu değil güle güle kullan:16:
koyu değil evet, hoş bir kahve tonu ışıltılı oldu hemde..tşk ederim hepinize..

Benim saçlarımda senin gibi turuncu yansımaları var ve yoğun küllü kumrala boyıycam bende de yeşerme olur mu acaba sende olduğu gibi :s:s

Benim saçlarımda senin gibi turuncu yansımaları var ve yoğun küllü kumrala boyıycam bende de yeşerme olur mu acaba sende olduğu gibi :s:s

benim saçlarım koyu sarı-turunculu idi ve yoğun küllü kumral yeşertti saçımı,seninde koyu tonlu değil ise saçların yeşerir..
ben aspirin ile yeşilliği hafiften yok edebilmiştim

benim saçlarım koyu sarı-turunculu idi ve yoğun küllü kumral yeşertti saçımı,seninde koyu tonlu değil ise saçların yeşerir..
ben aspirin ile yeşilliği hafiften yok edebilmiştim

Benim saçlar da gölgede çok az turuncu yansımalı kahve rengi ama güneşte bariz turuncu oluyor.umarım yeşerme olmazda.aspirini nasıl kullandın da yok ettin yeşilliğini canım? olurda yeşerirsem oyle yaparım.

Son düzenleme:
Benim saçlar da gölgede çok az turuncu yansımalı kahve rengi ama güneşte bariz turuncu oluyor.umarım yeşerme olmazda.aspirini nasıl kullandın da yok ettin yeşilliğini canım? olurda yeşerirsem oyle yaparım.

açık zeminlerde yeşerme çok yoğun oluyor..senin az ise turuncu yansımaların yoğun küllü değil sadece külü tonlara boya bence 7.11 değilde 7.1 gibi mesela. bir miktar suda 3-4 aspirini eritip ılık suda saçlarıma bakım yapar gibi fırça ile sürüyorum ..

efsunlu canım düzleştirdiğim hali ile resimleri...

$031.jpg $070.jpg $009.jpg

Son düzenleme:
nil saçların gerçekten güzel olmuş en azından ben beğendim ama tam olarak eski saçın ne renkti bu renkten açıkmıydı koyumuydu yada onun da resmi varmı ? güle güle kullan bu arada

nil saçların gerçekten güzel olmuş en azından ben beğendim ama tam olarak eski saçın ne renkti bu renkten açıkmıydı koyumuydu yada onun da resmi varmı ? güle güle kullan bu arada

attachment.php

eski hali böyle idi,sonra bunun üzerine 6.11 yoğun küllü kumral boyanmıştı ve koyulaşmıştı +yeşillenmişti saçım üzerine parıltılı çikolota boyadım,böyle oldu..
tşk ederim..
saçların çok güzel olmuş canım ya çok doğal durmuş. güle güle kullan. darısı başıma inş :(
inşallah amin canım dilerim istediğin gibi olsun..tşk ederim,doğal bir ton oldu evet,hatta ben akınca bu saçlarımdan ayırıp,krepe balyaj yapacağım kalan yerleri koyu kumrala boyayacağı 1 ay sonra,b u saç bayağı akmş olur ve ton açılır,kumral üzerine sarı krepe balyaj gibi olur umarım becerebilirsem
:34:

açık zeminlerde yeşerme çok yoğun oluyor..senin az ise turuncu yansımaların yoğun küllü değil sadece külü tonlara boya bence 7.11 değilde 7.1 gibi mesela. bir miktar suda 3-4 aspirini eritip ılık suda saçlarıma bakım yapar gibi fırça ile sürüyorum ..

Boyalarımı çoktan aldım ben yoğun küllü kumralla yoğun koyu kumralı karıştırıp boyıycam da daha kısmet olmadı boyamak boya gününü bekliyorum.Bilgi için çok teşekkürler canım yeşerirsem bunu yapıcam :54: birde haftada kaç kere yapıyordun bunu

Boyalarımı çoktan aldım ben yoğun küllü kumralla yoğun koyu kumralı karıştırıp boyıycam da daha kısmet olmadı boyamak boya gününü bekliyorum.Bilgi için çok teşekkürler canım yeşerirsem bunu yapıcam :54: birde haftada kaç kere yapıyordun bunu
zaten 1hafta öyle kaldım 3 kez yaptım ...saçların açık değilse yeşerme olmaz zaten ..

Canım boyadım saçlarımı bugün yeşerme falan olmadı ama renkte fazla tutmadı üstlerim yine turuncu yine turuncuu.:97:
saçının tonundan açık tona hatta aynı boyayınca bile olmuyor..saçların mesela 7 tonu diyelim o zaman 6.1 kullanman gerekiyor ve aktıkça yenileyeceksin turunculuklar gidene kadar..

bende 1 ay önce boyamıştım bayıldım bu renge bnmde fotoğrfım bu :)

Eklentiler

• $2011-06-21 15.49.34.jpg
    $2011-06-21 15.49.34.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 778
saçının tonundan açık tona hatta aynı boyayınca bile olmuyor..saçların mesela 7 tonu diyelim o zaman 6.1 kullanman gerekiyor ve aktıkça yenileyeceksin turunculuklar gidene kadar..

işte bence turunculuklar gitsin diye 1 ay sonra tekrardan boyıycam.Tamamen gitmez gene kalır biraz sonra gene 1 ay sonra boyıycam.Turunculuklar gidene kadar artık.:1: Yalnız boyadan çok memnun kaldım(loreal majirel) hiç yıpranma olmadı birde yumuşacık oldu saçlarım.

işte bence turunculuklar gitsin diye 1 ay sonra tekrardan boyıycam.Tamamen gitmez gene kalır biraz sonra gene 1 ay sonra boyıycam.Turunculuklar gidene kadar artık.:1: Yalnız boyadan çok memnun kaldım(loreal majirel) hiç yıpranma olmadı birde yumuşacık oldu saçlarım.

evet zaman gerekiyor bende sabırsızım,sinir oluyorum:)
loreal marijinal bulunduğum yerde yok ki:(
bende o boyadan almak istiyrum aslında..

Back