Saç Rengi ve Saç Boyama Altın parılıtılı bal istiyorum.

Rosemaryy

He loves me.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
1.744
7
106
İzmir
Kızlar merhaba, ben saçımı palettenin altın parıltılı bal rengine boyamak istiyorum, ama tutmassa diye korkuyorum, aralarda kızıllık, turunculuk olur diye korkuyorum, ilk defa kendim boyayacağım saçımı, en son geçen hafta kuaförde açtırdım, yani üzerinden 1 hafta geçti, altın parıltılı bal istediğimi söyledim, direk yapamam, biraz bu rengi kullan, saç uçların daha önceki işlemlerden dolayı çok kötü durumda, daha sonra ki aşamalarda yapabilirim ancak dedi, uçlarına açıcıyı değdirmedi, sordum bu ne renk diye, bal köpüğüyle açık kumralı karıştırdığını söyledi, şimdi ki rengin üzerine tutar mı sizce altın parıltılı bal ?

Son düzenleme:
ben denedim o rengi ama dipleri yani kendi saçım turuncumsu oldu kına yakmış gibi uçları hiç açılmadı kahve boya vardı.

bence evde deneme çünkü turunculu bir renk çıkıyor ortaya. ben kendi saçım üzerine küllü platin boyadım onda bile turunculuk vardı.kaldı ki bal rengi her zaman turuncuya meyillidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…