Altın meselesi

Nehirh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
2.426
2.174
63
Dert sayılmayan bir posttur, bi süre kaldırılmazsa sevinirim. En çok cevap burda alınıyor.

Arkadaşlar benim düğünde takılan takılarım
var ancak zevkime göre değil, takamıyorum. Özel bir zamanda takmak istiyorum. Geçenlerde eşime dedim takabileceğim tarzda bi şeylerle yenileyelim fakat bütün modellerin değer kaybettiğini, zarar edeceğimizi söyledi. Kuyumcu kuyumcu gezip soracak imkanım yok, yeniyim bu şehirde. Bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim. Değer kaybetmeyen modeller neler, fotoğraf da koyabilirsiniz.

Dert sayılmayan bir posttur, bi süre kaldırılmazsa sevinirim. En çok cevap burda alınıyor.

var ancak zevkime göre değil, takamıyorum. Özel bir zamanda takmak istiyorum. Geçenlerde eşime dedim takabileceğim tarzda bi şeylerle yenileyelim fakat bütün modellerin değer kaybettiğini, zarar edeceğimizi söyledi. Kuyumcu kuyumcu gezip soracak imkanım yok, yeniyim bu şehirde. Bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim. Değer kaybetmeyen modeller neler, fotoğraf da koyabilirsiniz.
altın takan kullanan satan alan biri olarak suan ne altın al nede degistir ha acil bi ihtiyacı varsa insanın satabilir ama sakın altın alma yada degistirme

Aynen arkadasa katiliyorum acil durum yoksa satma ayrica soylediginden su goze guzel modelleri kastettigini dusunuyorum ama esin dogru soyluyo cok zarar edersin ilerde satmak isteyince bence onlar dursun alabiliyosan ve cok istiyosan yenisini al yoksa satip tekrar alirken gercekten zarar edersin.

Bence altınlarınıza dokunmayın şimdilik. Kullanmak için biletlik, kolye vb. takıları kendiniz almaya çalışın. Isciligi yüksek olan altınlara dönüştürmek isterseniz onları satarken çok zarar edersiniz.

altın takan kullanan satan alan biri olarak suan ne altın al nede degistir ha acil bi ihtiyacı varsa insanın satabilir ama sakın altın alma yada degistirme
Limoncu neden öyle dedin ya? Ben de bu hafta altın almayı düşünüyordum. Param durduğu yerde değer kaybetmesin,hem de harcamayayim diye

Limoncu neden öyle dedin ya? Ben de bu hafta altın almayı düşünüyordum. Param durduğu yerde değer kaybetmesin,hem de harcamayayim diye
200den 226ya fırladı gramı düşündüğünde baya fark atıyor

Zevkine göre değilse takma çok güzel gümüş takılar var altından daha şık duruyor. Şu an bozdurmak için uygun zaman değil. Ayrıca zevkine uymayan takıları özel bir günde takmanın ne anlamı olur ki?

şuan piyasa cok sallantıda ne alıcaksın tabi ona baglı ama suan piyasa baya dengesiz ha ben lira alıcam kenarda dursun dersen ona bisey demem ama bilezik kolye suan alma sen ne alıcan ve kac paralık

şuan piyasa cok sallantıda ne alıcaksın tabi ona baglı ama suan piyasa baya dengesiz ha ben lira alıcam kenarda dursun dersen ona bisey demem ama bilezik kolye suan alma sen ne alıcan ve kac paralık
Çok değil, 700e 800e cirkin-isciligi olmayan bilezik almak istiyorum(kesinlikle takmak için değil). Belki birkaç tane de gram altın. . Çünkü yeni işe başladım. Hazır işsizken az parayla yaşamaya alişmişken elime çok para geçsin istemiyorum :)
Gramlari kumbarama atacağım,tatil zamanı falan harcarım. Ama bilezikler yıllarca kalacak bir köşede...
Ne yapsam acaba? Ya bekledikçe hepten artarsa eurolar gibi?

Zevkine göre değilse takma çok güzel gümüş takılar var altından daha şık duruyor. Şu an bozdurmak için uygun zaman değil. Ayrıca zevkine uymayan takıları özel bir günde takmanın ne anlamı olur ki?
İşte zevkime uymadığından uyan bir şeyler alsam iyi olur diye düşündüm anladım ki mantıklı değilmiş. Elimdeki parayla alabiliyorsam alayım olanlar dursun durduğu yerde.

Back
X