Sivilceli Ciltler Altın maske kullandım çok memnun kaldım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

benian

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
68
0
40
daha önce kullanan var mı ben kullandım ve çok memnun kaldım üstelik şimdi hamileyim ve cildim çok bozulmuştu 1 ayda o kadar fark etti ki anlatamam başka kullanan varmı diye merak ettim bu güzel duygumu da paylaşmak istedim tabii başka önerilerde varsa alabilirim ama bugüne kadar kullandığım en iyi ürün okadar para harcadım ki cildime bu ara anlatamam yorumlarınızı bekliyorum bakalım başkaa benim gibi memnun olanlar var mı?

nasıl bişey canım ilk kez duyuyorum? ne gibi sorunlara iyi geliyo bu altın maske ve nasıl uygulanıyo acaba anlatrmısın bize biraz. :)

nasıl bişey canım ilk kez duyuyorum? ne gibi sorunlara iyi geliyo bu altın maske ve nasıl uygulanıyo acaba anlatrmısın bize biraz. :)

tabiiki ciltteki tüm sorunlara iyi geliyor cillteki lekelere matlığa sivilcelere özellikle bende siyah noktalarıma ve lekelerime çok iyi geldiii kullandığında zaten fark edersin canım hemde diğer maskelerden daha uygunn ben pahalı sandım malum bütçem çok kısıtlı buara bebişe hazırlık yapıyorum çünküüü ama cildimde çok kötüleşti altın maskeyle düzeldi çok şükürrr kullanımı da çok kolay maskeyi yüzüne yerleştiriyorsun aynı kolejen maske gibi o maskeyi de kulalnmıştım çünkü cilt bakımıda yaptırmıştım bu maskeyide yüzüne yerleştirip 30 dk bekliyosun canım zaten maskeyi çıkarttıktan sonra cildindeki ferahlığı hissedersinn tavsiye ederim ben cilt ürünlere çok para veren biriyim neyseki biraz maliyetimi de azaltmış oldum...

cilt bakımını tavsiye eden varmı yani bi güzellik merkezine gidip cilt bakımı tavsiye eden varmı? ben bi yerle anlaştım haftaya başlıcam ama endişeliyim sanki biraz cunku yuzum ole sivilceli deil ama siyah nokta war ve bide cok yaglı yediğimden kolesterol unsuru cok minik yağ bezleri war bi kaç tane.. ama düğün öncesi bi cilt bakımı yaptırıyım dedim sizce nasıl olur tecrübesi olanlar??

cilt bakımını tavsiye eden varmı yani bi güzellik merkezine gidip cilt bakımı tavsiye eden varmı? ben bi yerle anlaştım haftaya başlıcam ama endişeliyim sanki biraz cunku yuzum ole sivilceli deil ama siyah nokta war ve bide cok yaglı yediğimden kolesterol unsuru cok minik yağ bezleri war bi kaç tane.. ama düğün öncesi bi cilt bakımı yaptırıyım dedim sizce nasıl olur tecrübesi olanlar??

valla canım bu cilt bakımına yüzünü alıştırıyosun sonra bıraktığında cltin daha da kötü oluyor bende düğün öncesinde yaptırmak istemiştim ama sonra korktum tamamen para tuzağı oalrak görüyorum çünkü bekarlığımda yaptırdımm sürekli gitmek zorunda kalıyosunnn siyah nokta için gidiyosan hiç tavsiye etmem çünkü siyah nkta sürekli bakım istiyor benim sana tavsiyem bak ne yap benim şimdiki aklım olsa öyle yapardım eczanelerde şimdi cilt bakımı yapıyorlar eczanede çalışıyordum ben önceden çünkü hemde ücretsiz yaptırıyosun alacak gibi görün sonra memnun kalırsan ürünüde alırsın ama sakın hemen alma önce cilt bakımını yaptır iyi bir marka seç sonra altın maskeyi almanı taviye ederim bire bir siyah noktalara iyi geliyor misler gibi olursun zaten masrafında çoktur şimdi ne gerek var cilt bakımınında iyi olcağı şüpheli hemmm eczanede cilt bakımınu yaptır maskenide kullandın mı bitti bu iş bence ben çok para verdim güzellik salonlarına tabii sen nasıl istersen öyle yap canımm benimki edindiğim bir tecrübe sadece...

Adı çok hoş ya Altın Maske :)) bende duymustum ama yine sacmasapan bişeydir diip önemsememiştim demek memnun kaldın :) valla cildimdeki lekeler için kimyasal peeling meyve asitli bile yaptırdım ki saydıgım parayı düşündükçee tek taş pırlanta alırmışım kendime :)) ama işe yaradı mı %30 anca :KK43:( nasıl bişe bu maske benm cok olmamakla beraber akne lekelerim var 30 haftalık hamileyim iice belirginleştiler sanki yda bana öle geliyo bilmiyorum. keşkeee işe yarasa yaaa. ne kadar verdin maskeye sen peki kuzum?

Adı çok hoş ya Altın Maske :)) bende duymustum ama yine sacmasapan bişeydir diip önemsememiştim demek memnun kaldın :) valla cildimdeki lekeler için kimyasal peeling meyve asitli bile yaptırdım ki saydıgım parayı düşündükçee tek taş pırlanta alırmışım kendime :)) ama işe yaradı mı %30 anca :KK43:( nasıl bişe bu maske benm cok olmamakla beraber akne lekelerim var 30 haftalık hamileyim iice belirginleştiler sanki yda bana öle geliyo bilmiyorum. keşkeee işe yarasa yaaa. ne kadar verdin maskeye sen peki kuzum?

bende çok ürün deneyen biri olarak söylüyorum çok paralar verdimm sanırım buldum özellikle hamilelikte öneririm benim lekelerle beraber inanmazsın belki sivilcelerim boynumu sardıı anlamadım gitti şimdi aknelerimde azaldı çok şükür benim aldığım yerde 4 tanesi 120 tl dı 100 tl aldım teklisini aldım tabii önce 35 tl di sonra memnun kaldım 4 lü paketi aldım bir ay kullandım süper bişey hamileysen özellikle tavsiye ederim hamilelikte cilt çok değişiyor çirkinleşmiştim eşime kötü gözükmek istemiyordum doğal olarak neyse ben atlattım darısı senin başına inşallah.....

umut verici :)
peki nerelerden alabilirz bunu canım? eczane yada kozmetikçilerden mi yoksa aktar ürünü tarzi bişey mi..
ben roacutane kullanıyorum şuan, cildim henuz kuruluk yada yıpranma belirtileri yok. kullansam tahriş filan yaparmı acaba sence ?
kullanan biri olarak tecrubelerini dinlemek istiyoruz :)

umut verici :)
peki nerelerden alabilirz bunu canım? eczane yada kozmetikçilerden mi yoksa aktar ürünü tarzi bişey mi..
ben roacutane kullanıyorum şuan, cildim henuz kuruluk yada yıpranma belirtileri yok. kullansam tahriş filan yaparmı acaba sence ?
kullanan biri olarak tecrubelerini dinlemek istiyoruz :)

roacutane kullanıyosan canım bence başka hiçbişey kullanma çünkü zaten ağır bir tedavi kuruluk başlamadıysa ya başındasın tedavinin yada cldin tedaviye geç yanıt veriyordur eczanelerde çok kullanan hastam vardı ama inan ki sonucu inanılmaz dudak kuruluğu özellikle çok yoğun nemlendiricilerini yanından hiç eksik etme ben kullanıpta tedaviye sonuç vermeyen pek görmedim altın maske tahriş etmez bence aama gerek yokkk hiç kullanma tedavi kapsamındasın canım çünkü güzel sonuççlarınıda paylaşırsan çok sevinirm....

roacutane kullanıyosan canım bence başka hiçbişey kullanma çünkü zaten ağır bir tedavi kuruluk başlamadıysa ya başındasın tedavinin yada cldin tedaviye geç yanıt veriyordur eczanelerde çok kullanan hastam vardı ama inan ki sonucu inanılmaz dudak kuruluğu özellikle çok yoğun nemlendiricilerini yanından hiç eksik etme ben kullanıpta tedaviye sonuç vermeyen pek görmedim altın maske tahriş etmez bence aama gerek yokkk hiç kullanma tedavi kapsamındasın canım çünkü güzel sonuççlarınıda paylaşırsan çok sevinirm....

evt canım dediğn gibi sadece ilacı kullanıyorum,evde yaptm ufak tefek maskeleri bile yapmıyorum 1 aydır aksilik olmasn diye. ilgimi ceker böyle yeni maskeler mreak etmeden duramadm :)
tskr ettm görüşlerin içinn :)

Merhaba kızlar :) Altın maskeyi kullaanıyorum ve çok memnunum. isteyen olursa temin edebilirim. Cilt yaşlanması kırışıklık leke cilt yenileme hepsine iyi geliyor. haftada 1 defa 10 seans olarak tavsiye etmişlerdi bana o şekilde kullanıyorum. 5. haftadayım sonuçlar harika

Merhaba kızlar :) Altın maskeyi kullaanıyorum ve çok memnunum. isteyen olursa temin edebilirim. Cilt yaşlanması kırışıklık leke cilt yenileme hepsine iyi geliyor. haftada 1 defa 10 seans olarak tavsiye etmişlerdi bana o şekilde kullanıyorum. 5. haftadayım sonuçlar harika

Merhaba canım ben kullandım arkadasımdan bayıldım almak istiyorum fakat hiç bi eczanede bulamadım temin edebilirmiyim markası nedir fiyatı nedir?

anubis barcelona diye bir marka var. onun altın maske ve altın krem şeklinde ürünleri var. oradan alabilirsiniz şimdi baktım sitelerine kampanyasıda varmış normal de 120 tl miş. 100 tl yanında da 1 tane hediye veriyorlar. incelemenizi tavsiye ederim http://www.anubisturkiye.com/Effectivity-Gold-Mask-yenileyici-maske-,PR-51.html
anubis barcelona ispanya markası türkiye'ye geldi son zamanlarda. Çok kalite ürünleri var ben kullandım memnun kaladım. tavsiye ederim. İlk kez bir güzellik merkezinde kullandım memnun kaldım ben de sipariş verip kullanıyorum.

merhabalar arkadaşlar. kulübünüze yeni üye oldum, severek okuduğum, faydalı olan bir platform, ben de kendi deneyimlerimi yazarak umarım faydalı olurum.
Altın maskeyi ilk kez cilt bakımına gittiğim salonda uyguladılar ve güzel bir maske olduğunu söylediler fakat markasını almayı unuttum ve araştırdım. Ben Blue Ocean marka altın maske aldım. 3 kez uyguladım şu ana kadar, gerçekten memnun kaldım ki benim cildim, siyah noktalı ve yağlı bir cilt ayrıca hassa her şey yüzüme iyi gelmiyor ama şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki gerçekten şu an çok çok memnunum. siyah noktaların bitti denecek kadar azaldı.

Hanimlar selam.ben farmasiden altin maske aldim. Fakat memnun degilim. Ayni uhu kokuyor surerken gozlerim oyle yakiyor ki acamiyorum. Soyuldugunda evet gozenekleri aciyor ama cok kurutuyor hic nemli yumusacik birakmiyor. Yzuum adeta semsert oluyor

X