JaneNora karmakarışık Kayıtlı Üye 24 Eylül 2010 270 4 46 Ankara 26 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi JaneNora #1 Garnier altın kumral mı? açık kahve mi? hangisi daha güzel durur kızlar? altın kumral çok açık mı olur ki akarsabilmiyorumkismile
Garnier altın kumral mı? açık kahve mi? hangisi daha güzel durur kızlar? altın kumral çok açık mı olur ki akarsabilmiyorumkismile
JaneNora karmakarışık Kayıtlı Üye 24 Eylül 2010 270 4 46 Ankara 26 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi JaneNora #2 yarına kadarrrrrr acil yardımmmm
A ayprenses Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2010 29 0 86 26 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi JaneNora #3 bnm saçlarım koyu kestaneydi. onun ütüne garnıerın altın kumralını yaptım kızıl kahve gibi renk oldu aktıkça açıldı ama çok açılmıyor..
bnm saçlarım koyu kestaneydi. onun ütüne garnıerın altın kumralını yaptım kızıl kahve gibi renk oldu aktıkça açıldı ama çok açılmıyor..
JaneNora karmakarışık Kayıtlı Üye 24 Eylül 2010 270 4 46 Ankara 26 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi JaneNora #4 kutusunda kızıllık yok ama resimde... kahve tonları daha mantıklı bana...:S
A ayprenses Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2010 29 0 86 26 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi JaneNora #5 JaneNora .!.: kutusunda kızıllık yok ama resimde... kahve tonları daha mantıklı bana...:S Genişletmek için tıkla... gerçi aktıkça o kızıllık gidiyor canım tıpkı boyanın üstündeki kızın saçının yansıması gibi duruyor ama çok açık bi renk değil aktığında da açık olmuyor yani
JaneNora .!.: kutusunda kızıllık yok ama resimde... kahve tonları daha mantıklı bana...:S Genişletmek için tıkla... gerçi aktıkça o kızıllık gidiyor canım tıpkı boyanın üstündeki kızın saçının yansıması gibi duruyor ama çok açık bi renk değil aktığında da açık olmuyor yani