Altın konusunda yardımınıza ihtiyacim var :)

seh123

askkokancicekler.blogspot
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2012
2.091
29
88
İstanbul
Oncelikle editorumuze sesleniyorum yeri burasi degil ama En cok kullanilan konu burasi o yuzden buraya acmak geldi icimden. Lutfen tasimayin konuyu altinlarda dugune kadar ceyiz gibi saklaniyor nede olsa :9:
Gelelim yardim istedigim konuya ben sozleniyorum arkadaslar kismetse 14 subata 1 2 haftaya kadar kupe saat alyans ve tektas alinicak bana daha dogrusu sevdicegimle biz alicaz fakat ben kupede sade saatte ise michael kors gibi saatler istiyorum sunun gibi mesela Eki Görüntüle 907712
Alyansi hic bilmiyorum tektasda sade olucak yani kafamda oyle en azindan bana yardimci olur musunuz:) hepinizin zevkine guveniyorum. Yalniz model verirkende asiri pahali seyler soylemeyin begenirim icimde kalir sonra. Bu saatte kaldi mesela 700 tl cok ve gereksiz gordum acikcasi. Resimli yardimci olursaniz cok sevinirim, simdiden dert gormesin elleriniz :54:

Oncelikle editorumuze sesleniyorum yeri burasi degil ama En cok kullanilan konu burasi o yuzden buraya acmak geldi icimden. Lutfen tasimayin konuyu altinlarda dugune kadar ceyiz gibi saklaniyor nede olsa :9:
Gelelim yardim istedigim konuya ben sozleniyorum arkadaslar kismetse 14 subata 1 2 haftaya kadar kupe saat alyans ve tektas alinicak bana daha dogrusu sevdicegimle biz alicaz fakat ben kupede sade saatte ise michael kors gibi saatler istiyorum sunun gibi mesela Eki Görüntüle 907712
Alyansi hic bilmiyorum tektasda sade olucak yani kafamda oyle en azindan bana yardimci olur musunuz:) hepinizin zevkine guveniyorum. Yalniz model verirkende asiri pahali seyler soylemeyin begenirim icimde kalir sonra. Bu saatte kaldi mesela 700 tl cok ve gereksiz gordum acikcasi. Resimli yardimci olursaniz cok sevinirim, simdiden dert gormesin elleriniz :54:

Hayırlı olsun çok sevindim...:16:
Bende bu tarz saatleri beğenirim eğer onun fiyatı çok çok fazla geldiyse sana benzerini başka markalardan da bulabilirsin araştırmanı tavsiye ederim canım..
:31:

FRM2_1_org_thumb.jpg

FRM25_1_org_zoom.jpg

tatlım altın saat alsanda takacak mısın hakkını vererek once onu soyle...?

Hayırlı olsun çok sevindim...:16:
Bende bu tarz saatleri beğenirim eğer onun fiyatı çok çok fazla geldiyse sana benzerini başka markalardan da bulabilirsin araştırmanı tavsiye ederim canım..
:31:

tatlım altın saat alsanda takacak mısın hakkını vererek once onu soyle...?

Tesekkurler kizlar yorumlariniz icin :16: bakicam bu modellerin fiyatlarina . Cicek22 arkadasim evet takicam cok seviyorum bu saatleri ucuzlarindan 4 5 tane eskittim :36:

tercih tabi ki senin
ancak altın saatler pek kullanışlı olmuyor
ne bileyim,her kıyafete uymuyor
dikkat çekiyor falan
bence markalı çelik saatler var onlardan alsan?

kuzum beğendiğin model çok şık

bunlarıda tavsıye ederım fosıl de kalıtelı ve uygun oluyor

Bu markayada bakicam tatlim ya ikisinide begendim valla aksam avm ye gidebilirim bu markayida sorucam. Saat markasi pek bilmedigim icin iyi oldu bu konuyu acmak:46:
Eki Görüntüle 908287 Eki Görüntüle 908286

tercih tabi ki senin
ancak altın saatler pek kullanışlı olmuyor
ne bileyim,her kıyafete uymuyor
dikkat çekiyor falan
bence markalı çelik saatler var onlardan alsan?

Celik saatleride cok seviyorum ama ailem kabul etmez kesin herkes bisey soyler bende kaldiramam dugunde aa suna bak ne renk saat almis diyecek kadar cahil insanlar cogunlukta olucak. Hem ben altin renkli saati uymasada takiyorum her kiyafetime uyumsuz giyinmeyi sevenlerdenim de biraz :9:

Back
X